Kāpēc princis Harijs ar draudzeni sadodas rokās, bet Kembridžas hercogi ne? (13)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Reuters/Scanpix

Princis Harijs pirms vairāk nekā viena gada uzsāka attiecības ar amerikāņu aktrisi Meganu Mārklu. Lai arī abi ir kopā jau kādu laiku, tikai septembra izskaņā pāris apmeklēja pirmo publisko pasākumu. Princis Harijs un viņa draudzene Megana uz «Invictus Games» sacensībām, kas norisinājās Toronto, ieradās sadevušies rokās, tomēr Kembridžas hercogi Keita un Viljams rokās gandrīz nekad nesadodas. 

Pēc tam, kad princis Harijs un viņa draudzene Megana Mārkla kopīgi apmeklēja pirmo publisko pasākumu, daļai sabiedrības radās jautājums, kāpēc abi bija sadevušies rokās. Savukārt princis Viljams un Keita, apmeklējot publiskus pasākumus, nekad nesadodas rokās, jo šādā veidā tiekot pārkāptas nerakstītas etiķetes normas.

Ķermeņa valodas eksperts Robins Kermods medijam «Daily Mail» atklājis, ka Keita un Viljams acīmredzami neizjūt vēlmi pierādīt citiem to, ka ir iemīlējušies. Kembridžas hercogi šajā ziņā ņem piemēru no karalienes Elizabetes II, kura arī vīram roku dod salīdzinoši reti.

«Ir ļoti skaidrs, ka Viljams un Keita emocionāli ir tuvi, tomēr neizskatās, ka viņi vēlas savu mīlestību pierādīt - it īpaši, kad dodas oficiālās vizītēs,» komentē Kermods.

Tāpat būtiski ir arī tas, ka princis Harijs, apmeklējot sporta sacensības Toronto, nebija devies oficiālā darba vizītē, raksta «Harper Bazaar». Tieši šī iemesla dēļ ir pieņemami ne tikai ģērbties vienkāršā apģērbā, bet arī uzvesties ikdienišķi, nevis lietišķi.

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu