Līdz rotaļas mūs šķirs: Bērnu draudzība iemūžināta stilizētu kāzu fotogrāfijās (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Breana Marie Photography/Caters News Agency/Scanpix

Ella Plizi (3) un Salivans Terijs (5) jau vairākus gadus ir labākie draugi un viņiem vienmēr paticis kopā vadīt laiku, ziņo aģentūra «Caters News Agency». Abu vecāki ir fotogrāfi, tāpēc viņi nolēma bērnu draudzību iemūžināt neparastā fotosesijā.

Pēc tam, kad vecāki nolēma, ka vēlas, lai bērnu draudzība tiktu iemūžināta skaistās fotogrāfijās, viņi nolēma, ka attēlus uzņems kāzu ceremonijas stilā. Fotosesijas laikā Ella tika ietērpta mežģīņu baltas krāsas kleitā, savukārt Salivans elegantā uzvalkā.

«Viņi abi ir apburoši bērni un es nešaubos, ka viņi būs labākie draugi vēl ilgu laiku,» stāsta Ellas mamma Briana. «Es priecātos, ka kādu dienu viņiem būtu īstas kāzas - nekad nevar zināt, kas notiks nākotnē.»

Meitenes mamma atklāja, ka bērni fotosesijas laikā nemitīgi ķiķinājuši, staigāja sadevušies rokās un pat jautāja, vai drīkst viens otram iedot buču.

«Kopš dienas, kad uzņēmām fotogrāfijas, viņi abi visu laiku runā par to, kā nākotnē apprecēsies pa īstam,» atklāj Briana.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu