Hiphoperi «Kreisais Krasts» laiž klajā dziesmu no gaidāmā debijas albuma (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Hip-hopa izpildītāju apvienība «Kreisais Krasts» laidusi klajā mūzikas video dziesmai «Darbs», kura ir priekšvēstnesis no gaidāmā debijas albuma.

«Mēs neesam nekur bijuši, lai atgrieztos,» komentē mūziķi. «Darbs ir spēja turpināt un apmāti strādāt, lai piepildītu nospraustos mērķus. «Kreisais Krasts» vienmēr ir bijuši par attīstību un patiesu sevis iepazīšanu, lai saprastu savas spējas un nokļūtu nākamajā dzīves posmā.

Būt atklātam pret sevi ir viena no galvenajām sastāvdaļām uz mērķu sasniegšanu. Cilvēkam iepazīstot sevi ir iespēja strādāt pie lieliem vai maziem plāniem, bet visam pamatā ir darbs. «Kreisais Krasts» novēl, tiekties pēc lieliem mērķiem un attiecīgu darbu, jo neviens taču nevēlas izniekot savu dzīvi īstermiņa veiksmei. Tas ir darbs.»

Dziesmu izpilda «Kreisā Krasta» reperi Grifs, Punkts uz I, Cep un Pionieris. Par muzikālo noformējumu ir atbildīgs Latviešu producents «GoonSquad».

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu