Rakovska kardināli maina savu tēlu, lai izpildītu Raimonda Paula dziesmas (28)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Pašmāju dziedātāja Agnese Rakovska (31), kura labi pazīstama ar savu košo un bezbailīgo ģērbšanās stilu, tagad iejutusies dīvas tēlā, izpildot Raimonda Paula dziesmas.

Pirms solo programmas «Vienaldzības» viņa trakās parūkas un efektīgos tērpus nomainīja pret piezemētāku izskatu, laižot klajā videoklipu dziesmai «Čakārnītis» - tajā viņa redzama blondā, lokainā parūkā, tērpusies izsmalcinātā tumšas krāsas kleitā ar caurspīdīgu audumu un fliteriem.

Novembrī Ziedoņa zālē, Latvijas Nacionālajā bibliotēkā, dziedātājas koncertu pavadīs stīgu kvartets «ReDo» un pianists Matīss Repsis. Tajā tiks atskaņotas Raimonda Paula kompozīcijas  no albuma «Vienaldzības» aranžijās, kuras jaunā komponiste Asia Ahmetjanova īpaši sagatavojusi stīgu kvartetam. 

Kā zināms, Rakovska ar grupu «Triana Park» pārstāvēja Latviju aizvadītajā «Eirovīzijas» dziesmu konkursā. Pēc žūrijas un skatītāju kopvērtējuma mūsu valsts pārstāvji ar dziesmu «Line» pirmajā pusfinālā palika pēdējā vietā, neiekļūstot finālā.

«Eirovīzijas» dziesmu konkursā uzvaras laurus šogad plūca Portugāles pārstāvis Salvadors Sobrals.

Komentāri (28)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu