Lauris Reiniks, aktīvi lēkājot treniņtērpā, gatavojas jaunajai koncerttūrei (36)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Dziedātājs Lauris Reiniks pēc piecu gadu pārtraukuma ir sagatavojis īpašu koncertšovu «Es domāšu par tevi», kas tiks atklāts 14. oktobrī un kopumā izskanēs 12 Latvijas pilsētās.

Pirms lielajiem priekšnesumiem ar dejotājiem no studijas «Pro-X» Reiniks laida klajā arī īsu video, kurā viņš redzams treniņu laikā.

«Mani klausītāji jau zina, ka mani koncerti ir kā mazs randiņš, jo es mīlu kontaktēties un runāt ar savu publiku. Man būs lielisks mūziķu sastāvs, par ko es ļoti priecājos,» stāsta mūziķis.

Līdz ar koncerttūri tiks laista klajā arī dziedātāja 20 labāko dziesmu izlase un 50 populārāko dziesmu nošu grāmata, tādēļ programma plānota tā, lai skanētu ikvienam atpazīstamas un iemīļota melodijas. Katrs tūres vakars plānots divās daļās. «Manuprāt, cilvēkiem patīk dzirdēt savas mīļākās dziesmas tieši tādas, kā tās skan oriģinālversijās. Tāpēc būs dzirdami gan laika pārbaudi izturējuši un joprojām aktuāli hiti un arī jaunākie populārākie darbi. Dziedāt līdzi varēs gandrīz visām dziesmām,» tā Reiniks.

Savukārt otrajā daļā neformālā gaisotnē ikviens interesents varēs satikt pašu mūziķi, aprunāties, saņemt autogrāfus un nofotografēties.

Komentāri (36)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu