Ūdrītis priecē ar savu klātbūtni filmas «...es izaugu Kukaiņos» prezentācijā (56)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars

Sestdien, 14. oktobrī, Ādažu kultūras centrā norisinājās dokumentālas filmas «... es izaugu Kukaiņos» prezentācija, kurā piedalījās populārais mūziķis un dzejnieks Rolands Ūdris-Balodis.

Šī kinolente ir uzņemta laikā no 2015. -2017. gadam, un tajā par «Ūdrīti» dēvētais mākslinieks ir viens no filmas varoņiem.

Kukaiņus ar Rolandu Ūdri saista kopēja muzikāla daiļrade – 2015. gada izdotais bērnu dziesmu albums «Brīvs Kā Putns». Kopš Rolands cieta smagā avārijā 2016. gada 17. janvārī, «Kukaiņi» ir bijuši kopā ar viņu šajā grūtajā posmā. Septiņas «Kukaiņu» meitenes, solistes, pēc negadījuma brauca koncertos pa Latviju, lai dziedātu Rolanda dziesmas, lai dziedātu viņam, lai viņš celtos, mostos un atlabtu.

«Filma ir stāsts par kukaiņu dvēseli, par dzīvi ārpus nodarbībām, patiesu prieku un piedzīvojumiem, par drosmi. Par mums svarīgiem cilvēkiem un notikumiem. Par Rolandu. [...] Rolandu mēs bieži apciemojam, ņemam līdzi ģitāru, dziedam… viņam patīk... viņš atpazīst un dzīvo dziesmās savās… Rolandam ir vajadzīga radoša dzīve un atmosfēra,» stāsta Bērnu vokālas studijas vadītāja.

Komentāri (56)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu