Kaspars atklāj: kā atbrīvoties no «alus vēdera» bez piepūles un drastiskām diētām

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ekskluzīva intervija ar Kasparu Krastiņu (37), kurš izmēģinājis ikdienā nēsāt Aktīvo Tievēšanas Jostu! Lasi interviju ar Kasparu un uzzini, kas jādara, lai arī Tu iegūtu slaidu augumu bez piepūles vai drastiskām diētām.

Ekskluzīva intervija ar Kasparu Krastiņu (37), kurš izmēģinājis ikdienā nēsāt Aktīvo Tievēšanas Jostu! Lasi interviju ar Kasparu un uzzini, kas jādara, lai arī Tu iegūtu slaidu augumu bez piepūles vai drastiskām diētam.

- Kaspar, pastāsti, kā Tev gāja pirms tievēšanas?

- Tāda aktīva sportošana bija vien skolas laikā. Gadiem ejot, arvien mazāk sanāca paskriet vai citādi būt aktīvam saspringtajā ikdienas ritmā. Tagad gandrīz visa diena paiet darbā, sēžot pie datora. Kā jau daudziem, tauki uz vēdera bija arī mana problēma. Turklāt pamanīju, ka pēdējā laikā «riepa» uz vēdera paliek arvien lielāka un lielāka. Tad arī kolēģi un draugi sāka ķiķināt un aizrādīt...

Kā izlēmi saņemties un beidzot dabūt sevi formā?

- Pašam kļuva arvien riebīgāk uz sevi skatīties spogulī. Sākumā kādu laiku gāju uz sporta zāli, bet tas ātru rezultātu nedeva, tāpēc pazuda motivācija turpināt. Tomēr domas par atbrīvošanos no resnā vēdera visu laiku nelika mieru, tāpēc nolēmu, ka beidzot jāatrod risinājums. Tad internetā pamanīju ziņu par Aktīvo tievēšanas jostu. Bija pozitīvas atsauksmes, tāpēc uzreiz sapratu, ka tas būs īstais risinājums. Tā arī izlēmu rīkoties un to pasūtīju.

Tagad izskaties ļoti labi! Vai pašreizējo rezultātu ieguvi, nesājot jostu?

- Paldies! Tagad cilvēki manas pārvērtības pamana un izsaka komplimentus. Man tas kā vīrietim ir ļoti nepierasti, bet nevaru noliegt - tas ir patīkami. Man ļoti patīk, ka josta ne tikai man palīdzēja tikt vaļā no «alus vēdera», bet arī uzlaboja pašsajūtu un balsta muguru. Zini, tāds īpašs prieks, jo tagad esmu apmierināts ar iegūto rezultātu un jūtos baigi forši! Tagad arī draugi prasa manu «recepti», kā iegūt slaidu augumu.

<i><u><b>SlimBeltPro.lv</b></u></i>

Foto: Publicitātes foto

Vai vari pastāstīt citiem, kas arī vēlas ātri notievēt, kā īsti jālieto šī josta?

- Vienkāršāk nemaz nevar būt - uzvelku un katru dienu to nēsāju zem apģērba. Nemaz nevar pamatīt, bet tievēšana notiek nemitīgi. Nav obligāta papildus piepūle, bet noteikti zinu, ka papildus efektu dos, ja jostu lieto arī vienkārši pasportojot. Nevajag baidīties no svīšanas, jo josta absorbē sviedrus un tie uz apģērba nenonāk. Rezultāts ir ātrs un acīmredzams. Esmu ļoti apmierināts!

<i><u><b>SlimBeltPro.lv</b></u></i>

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu