Burkānu un ābolu kotletes (15)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Panthermedia/Scanpix

Recepte no pavārgrāmatas «Latvijā iecienīti ēdieni».

Nepieciešams:

  • 4 burkāni
  • 4 āboli
  • 1/2 ēdamkarotes mannas
  • 2 tējkarotes cukura
  • 4 ēdamkarotes sviesta
  • 200 ml ūdens
  • rīvmaize

Pagatavošana:

Burkānus notīra un sarīvē. Liek katliņā un pielej 200 ml ūdens. Sautē.

Pieliek nomizotus, sarīvētus ābolus un turpina sautēt līdz gatavībai. Pievieno mannu, sāli un cukuru - vāra vēl piecas minūtes, visu laiku maisot.

Masu atdzesē un gatavo kotletes. Apvārta tās rīvmaizē un cep no abām pusēm sakarsētā sviestā.

Komentāri (15)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu