Baumas par kāzām: Princis Harijs nevēlas pompozas svinības (12)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PA Wire/Scanpix

Lai arī princis Harijs un amerikāņu aktrise Megana Mārkla nav publiski paziņojuši par savu saderināšanos, britu karaliskās ģimenes fani par šādu notikumu būtu ļoti priecīgi. Baumas par gaidāmajām kāzām ārvalstu bulvārpresē izskan jau mēnešiem ilgi, taču kāds anonīms avots medijam «US Weekly» atklājis, ka princis Harijs nevēlas lielas un greznas kāzas.

Lai arī britu karaliskā ģimene vienmēr bijusi mediju uzmanības lokā, ir skaidrs, ka diez vai princim Harijam izdotos apprecēties klusā un intīmā kāzu ceremonijā. Neskatoties uz to, ka prinča Viljama un Keitas Midltones kāzas pirms sešiem gadiem bija lielākais notikums Lielbritānijā, kas tiešraidē tika translēts gandrīz visā pasaulē, princis Harijs atzinis, ka nebūt nevēlētos, lai arī viņa kāzās notiktu tas pats.

Kāds anonīms avots atklājis , ka Harijs vēlētos salaulāties nelielā kāzu ceremonijā.

«Pompozitāte un ārišķība būtu pēdējā lieta, ko viņš vēlētos,» atklājis avots, piebilstot, ka princis negrib kāzas, kas pārvēršas par mediju cirku, bet gan dienu privātuma.

Atgādinām, ka par Harija un Meganas attiecībām britu karaļnams oficiāli paziņoja 2016. gada 8. novembrī, tomēr tiek uzskatīts, ka pāris attiecības sāka tā paša gada augustā.

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu