Šveicē 17 gadus vecs Latvijas pilsonis ar cirvi ievaino vairākus cilvēkus (495)

LETA/AP/DPA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EDDY RISCH / KEYSTONE

17 gadus vecs Latvijas pilsonis Šveicē svētdienas vakarā ar cirvi ievainojis vairākus cilvēkus, paziņojusi Šveices policija. Šveices interneta portāls «Blick.ch» identificējis pusaudzi kā Aleksandru I., kurš no Rīgas uz Flumsu pārcēlies 2013.gada jūnijā.

(Papildināta ziņa.)

Pēc policijas sniegtās informācijas, tas noticis Sanktgallenes kanona Flumsas ciematā, Šveices ziemeļaustrumos. Lai uzbrucēju aizturētu, policija uz viņu atklājusi uguni un viņš ievainots.

Uzbrucējs, kurš ir vietējais iedzīvotājs, neilgi pēc astoņiem vakarā ar cirvi ievainojis vairākus cilvēkus ciemata galvenajā laukumā, bet pēc tam aizbēdzis svešā automašīnā, kas iekļuvusi avārijā. Tad uzbrucējs izkāpis no automobiļa un ar cirvi ievainojis vairākus cilvēkus degvielas uzpildes stacijas veikalā. Pēc tam policija uz viņu atklājusi uguni, ievainojusi un aizturējusi.

Savainoti septiņi cilvēki - piecas sievietes un divi vīrieši, atsaucoties uz policiju, ziņo portāls «The Local». Vismaz viens no tiem - 35 gadus vecs vīrietis - guvis smagus ievainojumus.

Cietis arī astoņus mēnešus vecs zīdainis, kas uzbrukuma laikā izkrita no ratiņiem. Mazulis nogādāts slimnīcā.

Uzbrucējs nav iepriekš sodīts, taču šogad par pusaudzi tika saņemtas sūdzības no vietējā jauniešu centra darbinieka un skolas, kurā viņš mācījās. Pirmdien jaunieti pirmoreiz nopratinās policija.

Policija uzskata, ka uzbrucējs darbojies viens pats un ka viņam, visticamāk nav bijuši terorististiski motīvi, lai gan nav skaidrs, kas viņu pamudinājis uzbrukt cilvēkiem.

Komentāri (495)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu