Trampu Kongresā apmētā ar Krievijas karodziņiem (111)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SHAWN THEW / EPA

Kāds protestētājs otrdien Kongresā ar Krievijas karodziņiem apmētājis ASV prezidentu Donaldu Trampu, kad viņš ieradies tikties ar Senāta republikāņiem. Protestētājs iejucis reportieru vidē, kas gaidīja Trampa ierašanos, un tad metis viņam ar karodziņiem, saucot: «Tramps ir valsts nodevība!»

Protestētājs identificēts kā Raiens Kleitons no organizācijas «Americans Take Action». Policija viņu aizturējusi un izvirzījusi apsūdzības par nelikumīgu rīcību.

Kleitons iekļūšanai Senātā izmantojis vecu apmeklētāja caurlaidi un par viņa iekļūšanu ēkā un nokļūšanu tikai dažu metru attālumā no prezidenta vairākām drošības dienestu amatpersonām draud disciplinārsods.

Kleitons jau iepriekš bijis pazīstams ar Krievijas karodziņu mētāšanu. Februārī konservatīvo politiķu konferencē viņš vadīja vairāk 1000 Krievijas karogu izdalīšanu, kuriem vidū bija uzdrukāts Trampa vārds.

«Americans Take Action» ir negatīvi noskaņota pret Trampu, un tās mājaslapa ir veltīta viņa impīčmenta panākšanai.

Komentāri (111)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu