Mēneša horoskops: Novembris (5)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Novembra horoskops

AUNS Mēneša sākums vairāk piemērots, lai pievērstos esošajām sadarbībām, risinātu ar juridiskajām niansēm saistīto. Kāds Auns var beidzot saņemt pienākošo par agrāk padarīto darbu. Saskarsmē ar kolēģiem centies būt nedaudz iejūtīgāks, ja kāds lūdz palīdzību, esi pretimnākošs. Novembra vidū tu sajutīsi jaunu enerģijas pieplūdumu, kurš ļaus tev strādāt daudz ražīgāk. Nav izslēgts, tev nāksies doties neplānotā ārzemju komandējumā. Esot citā vidē, tu spēsi smelties jaunus iespaidus, zināšanas un iegūt lietišķus kontaktus. Mēneša nogalē vairāk akcentēsies privātajā dzīvē notiekošais. Iespējams, attiecībās ar otro pusīti būs iestājies zināms lūzuma brīdis, kurš lielā mērā noteiks jūsu tālāko kopdzīvi. Nav izslēgta arī dzīvesvietas maiņa vai apjomīgs mājvietas remonts. Mēneša nogalē nav ieteicams risināt ar apdrošināšanu saistītus jautājumus.

VĒRSIS Nav izslēgts, ka tu, pašā novembra sākumā, saņemsi uzslavu, atzinību no priekšnieka. Galvenais, sadzirdot labos vārdus, nepalaidies slinkumā, jo tas tiešām var visai krasi mainīt situāciju uz pilnīgu pretējo, tev nelabvēlīgo pusi. Ja vien pacentīsies, spēsi lieliski iedziļināties kolēģu, līdzcilvēku problēmās, būsi, kā prasmīgs padomdevējs, pat psihologs, kas spēj palīdzēt grūtībās nonākušajam. Jūtamus panākumus pratīsi gūt, pateicoties savām zināšanām un nenoliedzamajam šarmam. Dažubrīd notikumi profesionālajā sfērā var kļūt neprognozējami, taču tavs galvenais uzdevums, saglabāt līdzsvaru un sev raksturīgo apķērīgumu. Šomēnes lietiski tiksi galā ar visa veida birokrātiskajiem šķēršļiem, vari doties kārtot lietas uz valsts iestādēm. Personīgajā dzīvē tu lieliski zināsi ko vēlies un arīdzan, kā panākt kāroto.

DVĪŅI Nekļūsti pārāk pļāpīgs, citādi līdzgaitnieki var sākt uztvert tevi kā nenopietnu, pat neuzticamu personu. Vairāk uzmanības velti savai karjerai, zināšanu papildināšanai. Ja domā apmeklēt kādus kursus, tad zini, ka tam vislabvēlīgākās būs novembra otrā un trešā nedēļa. Arī naudas lietas labāk kārtot tieši sajās nedēļās, tā pasargāsi sevi no liekām nepatikšanām, pārsteigumiem. Dažubrīd būsi neraksturīgi noslēgts un nevēlēsies ne ar vienu dalīties savos pārdzīvojumos. Taču zvaigznes silti iesaka darīt tieši pretējo, proti, aktīvāk izrunāt sasāpējušos jautājumus ar kādu uzticamu cilvēku. Novembra nogalē noteikti esi piesardzīgāks, vadot auto, jo īpaši diennakts tumšajā laikā! Panākumi lielā mērā būs atkarīgi no tavām spējām kontaktēties ar vajadzīgajiem cilvēkiem, pieņemt krasi atšķirīgu viedokli. Attiecībās ar mīļoto šomēnes viss ritēs savu gaitu.

VĒZIS Tev šomēnes jautrība, krāšņi notikumi ir gandrīz vai garantēti. Gan ģimenes lauciņā, gan profesionālajā jomā vajadzēs krietni nopūlēties, jo notikumu un jautājumu, kuri prasīs tūlītēju risinājumu, būs krietni vairāk nekā citkārt. Naudu noteikti centies tērēt saprātīgāk, citādi pastāv gana liels risks ieslīgt parādos. Novembrī tev vislabāk sekmēsies visa veida radošais darbs. Pateicoties likteņa labvēlībai, tev var izdoties piepildīt kādu senu, pat nedaudz slepenu vēlmi. Mēneša sākumā un izskaņā būs novērojama pastiprināta interese par mistiku, psiholoģiju, reliģiju. Daži Vēži ļaus pārlieki lielu vaļu savām ilūzijām, sapņainībai. Iedomas, jaucoties ar reālo pasauli, var apgrūtināt koncentrēšanās spējas. Novembra vidū tu vairāk uzmanības veltīsi mājas dzīvei, notiekošajam attiecībās ar otro pusīti. Lieliski sapratīsies ar atvasītēm, labprāt pavadīsi daudz laika kopā, runāsi par dzīves patiesajām vērtībām, centīsies viņās ieaudzināt pateicību par lietām, kuras dzīve viņām ir sniegusi.

LAUVA Esi apdomīgāks, kādam dodot solījumus, sevišķi uzmanīgam jābūt, uzņemoties finansiālās saistības! Tev noteikti ir vērts ieklausīties otrās pusītes ieteikumos, tajos slēpsies daudz vērtīgu padomu. Ja jūti, ka netiec galā ar esošajiem darbiem, droši vari lūgt palīdzību uzticamākajiem kolēģiem. Esot radošu, inovatīvu cilvēku lokā, arī tev pašam var rasties kāda pēkšņa ideja, kas finālā var izrādīties apbrīnojami auglīga. Novembra vidū iespējamas jaunas pazīšanās, draudzības veidošanās. Vari veidot gan lietišķus kontaktus, gan dibināt privātas attiecības. Kopumā šomēnes būsi atjautīgs, tālredzīgs. Lai ne pavisam nebūtu jāsūdzas par problēmām darba jomā, pievērs lielāku uzmanību savu darbu kvalitātei, nevis kvantitāti! Mēneša izskaņa var iezīmēt nelielu, bet tomēr uzplaukumu materiālajā plānā.

JAUNAVA Tev jūtamu emocionālu gandarījumu sagādās kāda no augstākstāvošām amatpersonām, kura nepārprotami uzslavēs tavas profesionālās iemaņas, apliecinās tava viedokļa pareizību. Novembrī tevi gaida aktīva sabiedriskā dzīve. Risinot saimnieciski organizatoriskās lietas, spēsi, ar apbrīnojamu vieglumu, atrast izeju pat no šķietami bezcerīgām situācijām. Labs laiks Jaunavām, kuras strādā pedagoģijas, menedžmenta un tirdzniecības jomās. Pilnīgi iespējams, tu vari pēkšņi nolemt uzsākt dzīvokļa vai mājas remontu. Brīvajā laikā vislabprātāk klausīsies mūziku, iedzerot labu vīnu vai arī dosies uz kādu klasiskās mākslas izstādi, baudīsi operas, teātra burvību. Galvenais, ka atļausies darīt to, kas patiesi sagādā prieku, gandarījumu! Mīlas jomā novembris vairāk iezīmēs nostabilizēšanos, izjutīsi pastiprinātu atbildību par partnera labsajūtu. Vairākkārt centīsies viņu iepriecināt ar mīļu dāvanu.

SVARI Novembra notikumus varēs salīdzināt ar šūpolēm, te augšā, te lejā. Diemžēl tev mēneša pirmā dekāde var izrādīties ne īpaši labvēlīga. Centies apvaldīt brīžiem mutuļojošās emocijas, it sevišķi, ja komunicē ar augstākstāvošajiem. Svarīgi, lai tu savā darbā ieguldies ar sirdi, jo strādājot bez atdeves, ātri vien zudīs produktivitāte, vēlme sasniegt aizvien jaunas virsotnes. Novembra vidus un nogale nesīs daudz patīkamākus notikumus. Nav izslēgts, tiksi pie jauna kolēģa, kurš izrādīsies varen erudīts, ar humora izjūtu apveltīts, kas ikdienas darba ritmu padarīs daudz gaišāku, interesantāku. Arī tavi enerģijas krājumi papildināsies, jutīsi, ka spēj paveikt daudz vairāk nekā ierasts. Taču esi piesardzīgs, nekrīti pārmērībās, pārslodzes vēl nevienam nav nākušas par labu! Mīlas frontē būs pārliecināts par sevi, lieliski pratīsi iekarot pretējā dzimuma uzmanību, simpātijas.

SKORPIONS Kaut arī pēc dabas esi izteiks individuālists, šoreiz zvaigznes silti iesaka vairāk ņemt vērā pieredzējušu kolēģu ieteikumus, tie tev patiesi noderēs, palīdzēs vieglāk saskatīt notiekošā kopsakarības. Tevi var ieinteresēt ar modernajām tehnoloģijām saistītais. Nav izslēgts, apsvērsi biroja tehnikas maiņu uz jaunāka izlaiduma modeļiem, kā arī parūpēsies, lai mājās būtu gana daudz novatorisku ierīču. Novembra vidus var akcentēt privātā dzīvē notiekošo. Attiecībās ar mīļoto var risināties spraigi notikumi. Nav pat izslēgts, kāds Skorpions nolems pārtraukt attiecības. Savukārt citi kļūs greizsirdīgāki, vairāk centīsies kontrolēt otrās pusītes «izgājienus». Te nu jāsaka, nekāda vaktēšana nedos vēlamo rezultātu. Jums vienkārši būs nepieciešams no sirds izrunāties, saprast vienam otra pašreizējās vēlmes, sajūtas un vairāk pielāgoties situācijai. Mēneša izskaņā tevi savā varā atkal pārņems darba lietas.

STRĒLNIEKS Tev šomēnes it visā radīsies vēlme būt pirmajam, pat ja tādēļ jāvelta tam vairāk laika nekā ģimenei. Taču šajā ziņā esi apdomīgāks. Tuviniekiem tava uzmanība, rūpes būs vairāk nepieciešamas nekā tev papildus uzslavas. Novembra pirmā puse piemērota visa veida attiecību jautājumu risināšanai. Darba lietās tev padosies ar reklāmu, mārketingu saistītais. Lai neiedzīvoto nepatikšanās, neļaujies steigai, visu centies darīt sistemātiski, nenovērs uzmanību ar blakus lietām. Mēneša otrā puse piemērota mācībām, profesionālo iemaņu pieslīpēšanai. Kādam Strēlniekam var nākties kārtot ar mantojumiem, nekustamā īpašuma apdrošināšanu saistītus jautājumus. Attiecībās ar tuviniekiem spēsi viegli atrast kopīgu valodu, pierunāt viņus iesaistīties savās iecerēs. Brīvdienas vislabprātāk pavadīsi aktīvi, mājās sēdēšana nebūs tavā garā.

MEŽĀZIS Būsi pati nopietnība. It viss, ko darīsi tiks nopietni izsvērts un analizēts. Piemērots mēnesis analītisku, atbildīgu darbu veikšanai. Liela nozīme panākumos būs tavai «atbalsta komandai», jo viens šoreiz galā netiksi. Centies brīžiem saspringto situāciju neuztvert tik saasināti, personīgi, jo ar uztraukumiem jau nekas nebūs līdzēts. Drīzāk uzklausi cilvēkus, kuri pieredzējuši līdzīgus likteņa līkločus un rīkojies saskaņā ar šiem ieteikumiem. Novembris nav pats atbilstošākais brīdis, lai dotos uz ārzemēm, daudz vairāk paveiksi še pat uz «vietas». Tev droši varēs uzticēt saimnieciski organizatoriskās lietas, ar grāmatvedību saistītus jautājumus. Kā patīkama atslodze no mūžīgās strādāšanas, būs radošās aktivitātes, it sevišķi mūzika un dejošana. Arīdzan saskarsme ar mīļoto sniegs daudz pozitīvu emociju, iedvesmas.

ŪDENSVĪRS Mēneša pirmās divas nedēļas solās būt patiesi noslogotas, taču tu nesūdzēsies, skaidri apzināsies, ka pūlies nākotnes vārdā. Tikai pacenties darbus pienācīgi saplānot, lai viena rosīšanās nesāk traucēt otrai. It visā, ka dari, esi godprātīgs, necenties izlikties gudrāks, spējīgāks nekā patiesībā esi, citādi nāksies sarkt un bālēt kolēģu priekšā. Novembra vidū kāds var tev piedāvāt labas iespējas papildus peļņai, taču pirms pieņemt piedāvājumu, kārtīgi apdomā vai dotajā brīdī spēsi visu «pavilkt». Piemērots laiks juridisku jautājumu risināšanai. Nav izslēgts, kāds no kolēģiem var neapzināti kaitināt ar savu rīcību, nemitīgajiem jautājumiem, esi savaldīgs, jo strīdi sabojās attiecības uz ilgāku laiku. Mēneša izskaņā varēsi atļauties vairāk uzmanības veltīt mājas solim, atvasītēm. Attiecībās ar otro pusīti kļūsi romantiskāks, smalkjūtīgāks, rūpēsies, lai partneris gandarīts par jūsu kopdzīvi.

ZIVIS Novembra sākums vairāk piemērots, lai koriģētu, papildinātu agrāk sastādītās vienošanās, pārliecinātos, ka paveiktajos darbos nav pieļautas kādas kļūdas, nepilnības. Attiecībās ar kolēģiem, priekšniecību, centies būt nedaudz lietišķāks, rezervētāks, atturies no emocionāliem «izlēcieniem». Mēneša vidū vari sākt domāt par iesaistīšanos jaunos projektos, lietišķo attiecību loka paplašināšanu. Ja nepieciešams, droši vari kravāt ceļa somas un doties komandējumā. Zvaigznes tev dos jaunu enerģijas lādiņu, kurš palīdzēs ne tikai uzsākt jaunus darbus, bet arīdzan tikt galā ar šķēršļiem, kuri radīsies tavā ceļā. Ģimenes dzīvē nozīmīgāka izrādīsies novembra nogale. Tev izdosies uzlabot saskaņu ar mīļoto. Iespējams, radīsies vēlme doties romantiskā izbraucienā, kura laikā ne vien baudīsies erotiskos priekus, bet arī centīsies savstarpējo saikni padarīt dvēseliskāku.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu