Tik traki niez! Grizlilāči Kanādā kasa muguru pret metāla stabu (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vida Press/Rex Features

Kanāda ir viena no pasaules vietām, kur dzīvo daudz grizlilāču, tāpēc nav nekāds pārsteigums, ka tieši šajā valstī iespējams novērot dažādus komiskus atgadījumus ar ķepaiņiem. Fotogrāfs Marsels Gross no Šveices uzņēmis amizantus kadrus ar grizlilāčiem, kuri iemanījušies kasīt muguru pret kādu metāla stabu.

Fotogrāfs attēlus uzņēmis Kanādas ziemeļaustrumos - Jukonas teritorijā. Gross stāsta, ka šajā apvidū nakti pavadījis teltī, savukārt, no rīta pamostoties un atverot telti, viņš pamanījis amizantu skatu, ko nekavējoties iemūžinājis.

«No sākuma pamanīju divus grizlilāčus, kad pamodos un atvēru telti,» stāsta Marsels Gross. «Drīz vien sapratu, ka lāčiem nebūt netraucē mana klātbūtne.»

Fotogrāfs atklāj, ka šis pavisam noteikti bijis viņa ceļojuma episkākais mirklis.

«Vēroju lāčus vismaz vienu stundu. Kad viņi sāka tuvoties ceļam, es atgriezos atpakaļ automašīnā, un pēkšņi viens no lāčiem stāvēja uz pakaļkājām un sāka kasīties,» par notikušo aģentūrai «Rex Features» stāsta Gross.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu