Aminata turpina mācības universitātē (67)

Sejas.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Rebeka Žeire/LETA

Latviešu dziedātāja Aminata 2016. gadā absolvēja Latvijas universitāti, kur studēja starptautiskās ekonomiskās attiecības, tomēr pie bakalaura grāda ekonomikā mūziķe tomēr neplāno apstāties. Septembrī viņa sākusi mācīties angļu filoloģiju, ziņo brīvdienu žurnāls «Vakara Ziņas».

Aminata šobrīd mācās pirmajā kursā. Šajā studiju nozarē viņa cerēja iestāties jau pagājušajā gadā, uzreiz pēc bakalaura grāda ekonomikā iegūšanas, tomēr laika trūkuma dēļ tas neizdevās.

Tagad dziedātājai ir pietiekami daudz brīvā laika, lai atkal pilnvērtīgi pievērstos mācībām.

«Es vēlos būt angļu filoloģe un attīstīt savas valodas zināšanas. Ceru, ka šīs studijas man ļaus rakstīt dziesmām vēl labākus tekstus. Jau kopš bērnības esmu sapņojusi, ka iemācīšos runāt vismaz piecās valodās,» par jauno apņemšanos stāsta Aminata.

Mūziķe šobrīd prot latviešu, krievu un angļu valodu, kā arī paralēli apgūst franču valodu. Savukārt nākotnē Aminata cer iemācīties runāt arī vāciski.

Komentāri (67)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu