Brigmanis Ašeradena lēmumu uzskata par loģisku un pareizu (39)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens /

«Vienotības» valdes lēmums ekonomikas ministram Arvilam Ašeradenam (V) turpināt strādāt savā amatā vērtējams kā loģisks un pareizs, ņemot vērā gan frakcijas sadrumstalotību, gan veicamos darbus, sacīja Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) Saeimas frakcijas priekšsēdētājs Augusts Brigmanis.

Ašeradena palikšanu amatā viņš vērtē kā ļoti loģisku un pareizu soli, ņemot vērā, ka «Vienotības» frakcija ir sadrumstalota. Līdz ar to šāds lēmums neradīs papildu problēmas partijai, norādīja politiķis.

Brigmanis uzskata, ka šāds solis ļaus ekonomikas ministra pienākumus turpināt pildīt bez liekas kavēšanās.

ZZS frakcijas vadītājs reizē kā «skarbu» novērtēja «Vienotības» valdes lēmumu no politiskā spēka izslēgt līdzšinējo frakcijas vadītāju Solvitu Āboltiņu. «Domāju, ka tas nav pareizi,» sacīja Brigmanis, reizē piebilstot, ka «ne man jāvērtē» «Vienotības» lēmumi.

Kā ziņots, partijas priekšsēdētājs Ašeradens paliks ekonomikas ministra amatā, šodien nolēma «Vienotības» valde. Savukārt «Vienotības» Saeimas frakciju nolemts uzticēt vadīt deputātam Hosamam Abu Meri.

Partijas valde šodien nolēma no politiskā spēka izslēgt kādreizējo partijas līderi un līdzšinējos Saeimas frakcijas vadītāju Āboltiņu. Šāds lēmums pieņemts par komentāriem un rīcību laikā, kad partija sprieda par iespēju mainīt ekonomikas ministru.

Komentāri (39)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu