Trešdienas horoskops: 22. novembris (17)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Dienas horoskops: trešdiena

AUNS Kolēģu attieksme pret darbu, var šokēt tevi, radīt neizpratni. Taču savas domas vēlamāk paturēt pie sevis. Šobrīd daudz produktīvāk būtu koncentrēties saviem tiešajiem pienākumiem.

VĒRSIS Šodien vari izjust izteiktu laika trūkumu. Vēl jo vairāk ir vērts rūpīgāk saplānot dienas darbus, neļaut savu uzmanību novērst ar maznozīmīgām blakus lietām. Vakarā esi piesardzīgāks pie auto stūres.

DVĪŅI Daudz domāsi par savu nākotni, meklēsi aizvien jaunus veidus kā realizēt iecerēto ātrāk, efektīvāk. Jūtamu iedvesmu smelsies no saviem kolēģiem, kuri labprāt dalīsies ar tevi savā pieredzē, novērojumos.

VĒZIS Saspringtās situācijas, kurās vari nonākt, īsti neļaus koncentrēties tiešajiem pienākumiem, var izsist tevi no darba ritma. Centies pārāk neietekmēties no negācijām, nedarīt neko emociju uzplūdā.

LAUVA Tev izdosies piesaistīt jaunus atbalstītājus, kuri būs ieinteresēti par kāda kopīga projekta īstenošanu. Taču pirms ko uzsāc, pārliecinies par sadarbības partneru atbilstību, patiesajām spējām.

JAUNAVA Labvēlīgs brīdis skaistumkopšanas procedūrām un sporta aktivitātēm. Dienas otrajā pusē, kopā ar bērniem izejiet pastaigāties svaigā gaisā, tas stiprinās miegu un radīs nomierinošu efektu.

SVARI Neakcentē pārāk lielu uzmanību tam, ko apkārtējie runā par tevi, taviem darbiem. Vairāk centies dzīvot savam priekam, nevis citu ērtībām. Ja paliek skumji, ieprieciniet sevi ar kādu pirkumu.

SKORPIONS Visu tev dārgo laiku aizņems lietišķas tikšanās, jaunu investīciju piesaistīšana jaunu projektu īstenošanai. Ja rodas nepieciešamība parakstīt jebkādus dokumentus, dari to pēcpusdienā.

STRĒLNIEKS Centies izvairīties no visa veida pārmērībām, jo tās nenoliedzami kaitēs ne vien naudas makam, bet arī veselībai. Vakaru pavadiet kopā ar ģimeni, neskrien apkārt pa pasauli.

MEŽĀZIS Zvaigznes apgalvo, ka tu droši vari kaut ko uzlabot vai mainīt savā privātajā dzīvē. Galvenais, uzdrošināties apzināties savas patiesās vēlmes un mazāk uztraukties, ko par taviem lēmumiem teiks citi.

ŪDENSVĪRS Neņem visu tik tuvu pie sirds, mēģini notiekošo uztvert no filozofiskāka, neitrālāka viedokļa. Šodien ieteicams apmeklēt pirti vai kādas citas ūdens procedūras, jo tās efektīvi mazinās lieko spriedzi.

ZIVIS Ieteicams apsvērt katru no saviem lēmumiem. Ja tevi māc šaubas, labāk pašlaik atturies no galējās izvēles. Mīļotais cilvēks pratīs sagādāt tev patīkamu brīžus, kuri vēl ilgi paliks tavā atmiņā.

Komentāri (17)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu