Piektdienas horoskops: 24. novembris (6)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Dienas horoskops: piektdiena

AUNS Tu atradīsies nepārtrauktā kustībā, būsi aktīvs un aizrautīgs it visā, ko darīsi. Darbā esi uzmanīgāks ar formalitātēm, nepārsteidzies ar lēmumiem, secinājumiem. Nav atbilstošs brīdis attiecību skaidrošanai.

VĒRSIS Gana atbilstošs brīdis, lai pievērstos privātā dzīves jautājumu risināšanai. Daži Vērša zīmes pārstāvji var pēkšņi nolemt ieviest radikālas izmaiņas savā mīlas lauciņā. Zvaigznes iesaka sekot sirdsbalsij!

DVĪŅI Šī vairāk tev atgādinās brīvdienu, jo svarīgākie darbi būs jau paveikti, atliks tikai salikt punktus uz i. Nav izslēgts, ka ļausies vilinājumam un sāksi baudīt romantisku piedzīvojumu.

VĒZIS Vari saskarties ar sarežģījumiem, jo dotajā brīdī nespēsi īstenot kādam doto solījumu. Taču tu būsi gana apķērīgs un līdz dienas beigām izdomāsi kā kompensēt radušās neērtības. Esi taupīgāks tēriņos.

LAUVA Pilnīgi iespējams, kāds var neapzināti novirzīt tevi no uzņemtā kursa. Neņem visu tik ļoti pie sirds, pasaudzē savu nervu sistēmu. Der apzināties, ka pašreizējie uzskati drīz vien var diametrāli mainīties.

JAUNAVA Būsi labā omā, jo tavi pūliņi darba jomā atalgosies. Ar savu optimismu, pozitīvo domāšanu, spēsi pulcēt ap sevi daudz domubiedru, atbalstītāju. Arī ģimenes dzīvē jutīsies gaidīts, mīlēts.

SVARI Šis varētu izrādīties īstais brīdis, lai izsvērtu savas patiesās finansiālās iespējas. Kāda kolēģa rīcība ātri vien tevi var izsist no līdzsvara. Neļauj ārējām negācijām, ietekmēt tavus darba rezultātus.

SKORPIONS Patiesi vēlēsies dzirdēt pelnītas slavas dziesmas savā virzienā. Auglīgs laiks radošo profesiju pārstāvjiem. Padomā vairāk par saviem tuviniekiem, varbūt velti viņiem par maz uzmanības, laika.

STRĒLNIEKS Var pavērties iespējas pakāpties pa karjeras kāpnēm, tikai tas nozīmēs jaunus izaicinājumus, nepieciešamību apgūt gana komplicētas prasmes. Taču zini, ka pūliņi noteikti būs rezultātu vērti!

MEŽĀZIS Noteikti nav vērts domāt par pagājušo, labāk lūkoties nākotnē, jo citādi nonāksi depresīvā stāvoklī. Daudz labāk jutīsies vakara pusē, kad kopā ar savu laulāto radīsies ļoti mājīgu, romantisku gaisotni.

ŪDENSVĪRS Ātri apgūsi visu jauno, moderno. Daži Ūdensvīri spēs pārliecināt priekšniecību, ka ir pienācis laiks algas pielikumam. Esi vērīgāks pret otro pusīti, velti tai vairāk uzmanības, izsaki komplimentus.

ZIVIS Nav nekāds brīnums, ja saņemsi komplimentus no pretējā dzimuma, atzinību no darba kolēģu, priekšniecības puses. Radīsies jaunas, oriģinālas idejas, kuras viennozīmīgi vajadzētu kaut kur piefiksēt.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu