Sestdienas horoskops: 25. novembris (13)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Dienas horoskops: sestdiena

AUNS Pat, ja nebūsi apkārtējo atbalstu, vienalga uzskatīsi tieši savam domas par pareizām. Galvenais, pārāk neiekarsti, ja netiec tā īsti ņemts vērā, labāk apmeklē pirti vai veiciet kādu masāžas kompleksu.

VĒRSIS Ar sev raksturīgo centību un neatlaidību būsi panācis stabilas, harmoniskas attiecības ar mīļoto. Visticamāk diena tiks pavadīta ar partneri, neskatoties vai nolemsiet izklaidēties vai darīt ko praktisku.

DVĪŅI Brīdis, kad tavā sirdī, mājas dzīvē iestājies lielāks miers, harmonija. Dienas pirmo pusi vari veltīt atvasītēm, viņu skolas gaitām, savukārt pēcpusdienā kopā ar otro pusīti apspriediet nākotnes plānus.

VĒZIS Attiecības ar apkārtējiem būs atkarīgas no tavas omas. Esot labā garastāvoklī, ātri vien radīsi kopīgu valodu ar līdzgaitniekiem, varbūt pat ar kādu sabīdīsi nākotnes sadarbības lietišķajā plānā.

LAUVA Tavas iegribas var būt pārāk grandiozas, pat nedaudz utopiskas. Labam garastāvoklim, vari aicināt pie sevis draugus, paziņas, kopā pavadītais laiks sniegs daudz pozitīvu emociju, iedvesmu turpmākajam.

JAUNAVA Šodien vari kļūt untumains, neapzināti meklēt iemeslu strīdam. Labāk divreiz padomā, pirms kritizēt tuviniekus, jo nevietā pateiktais vārds var radīt pamatīgu plaisu jūsu starpā.

SVARI Nedaudz aizplīvurotais acu skats visticamāk liecinās par to, ka tavu sirdi ir skāruši, tieši trāpīta, Amora bulta. Šis brīdis paies, nu gluži kā staigājot ar lielām rozā brillēm, un tu to pilnībā izbaudīsi.

SKORPIONS Necietīsi nekādus ierobežojumus, tieksies pēc jauniem apvāršņiem, plašumiem. Precētajiem zīmes pārstāvjiem ieteicams neaizmirst par saviem pienākumiem pret ģimeni.

STRĒLNIEKS Nestreb karstu, rūpīgāk apsver savas finansiālās iespējas pirms, tērējies iekārotai lietai. Zvaigznes šobrīd silti iesaka atturēties no lielākiem pirkumiem, vairāk uzmanības veltīt garīgām lietām.

MEŽĀZIS Nesēdi dīvānā un neaudzē vēderiņu, esi aktīvs, izej sabiedrībā, iesaisties kādā izklaides pasākuma organizēšanā. Tu būsi gana daudz strādājis, tev būs nepieciešams laiks, lai vienkārši aizmirstu par rūpēm.

ŪDENSVĪRS Attiecībās ar mīļoto cilvēku var valdīt saspīlēta gaisotne, kura jūtami traucēs kopīgi izbaudīt mierīgu brīvdienu. Varbūt šoreiz, brīvo laiku, ir vērts katram pavadīt pēc saviem ieskatiem.

ZIVIS Piemērota diena mierīgai atpūtai. Tie, kuri nolems pievērsies pārmērīgām izklaidēm, jau vakarpusē var sajust veselības «sašķobīšanos». Kādu Zivi var pārņemt iedvesma radīt mākslas darbu.

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu