Svētdienas horoskops: 26. novembris (14)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Dienas horoskops: svētdiena

AUNS Nav izslēgts, tu pārāk lielu akcentu it visā liec uz formu, kamēr saturs paliek praktiski neievērots. Šis ir īstais brīdis, kad nedaudz apstāties, padomāt par dzīves patiesajām vērtībām, jēgu.

VĒRSIS Gribēsi pabūt viens, mierīgi pārcilāt nākotnes plānus, iemalkot glāzi laba vīna un vienkārši relaksēties. Pēcpusdienā nav izslēgts piepešs un patīkams draugu apciemojums. Vakars piederēs tev un mīļotajam.

DVĪŅI Jutīsies savā elementā, dzīvesprieks un lieliska humora izjūta pavadīs tevi it visur, kurp vien dosies. Ieteicams uzturēt ciešāku saikni ar domubiedriem. Tu viegli piesaistīsi pretējā dzimuma uzmanību.

VĒZIS Kaut kas var traucēt baudīt brīvdienu. Diemžēl iemesls var izrādīties nenokārtotas darba lietas. Esi apzinīgs, pēc iespējas ātrāk pabeidz iesākto, lai pēčāk varētu baudīt jauku vakaru mīļotā sabiedrībā.

LAUVA Līdzcilvēki būs sajūsmā par tavu neapsīkstošo rosību un izdomu. Spēsi atrisināt jebkuru sarežģījumu, kurš «uzpeldēs» tavā priekšā. Atvasītēm var būt nepieciešams morālais atbalsts.

JAUNAVA Daudz laika veltīsi iekavētajiem mājas uzkopšanas, saimniecības darbiem. Tas var izraisīt sarežģījumus attiecībās ar mājiniekiem. Tomēr tu būsi apņēmības pilns izdarīt cerēto.

SVARI Šodien labprāt turēsies savrupi no draugiem, un pat mājiniekiem. Par iemeslu šādai nostājai var būt iekšējs nemiers, no kura atbrīvoties visveiksmīgāk spēsi vienatnē, nododoties dzīves apcerējumiem.

SKORPIONS Labprāt ļausi tuviniekiem, draugiem pierunāt sevi doties uz kādu saviesīgu pasākumu. Nav izslēgts, ka esot sabiedrībā, radīsi kontaktu ar līdzīgi domājošiem, izveidosi paliekoši saikni ar viņiem.

STRĒLNIEKS Labs brīdis ceļojumu uzsākšanai vai dzīves vietas maiņai. Galvenais, ko vēlēsies, justies brīvs, nesaistīts. Attiecībās ar otro pusīti būsi kaislīgs. Pielūko, lai emociju uzplūdā, nepasaki ko lieku.

MEŽĀZIS Beidzot apkārtējie apstākļi ļaus atgūties no nemitīgās steigas, netraucēti izbaudīt ģimenes pavarda omulīgumu. Saskarsmē ar laulāto sapratīsieties burtiski no pusvārda, kas vēl vairāk jūs satuvinās.

ŪDENSVĪRS Lielu nozīmi veltīsi saiknei ar domubiedriem. Kāds Ūdensvīrs labprāt savu māju pārvērtīs par savdabību interešu grupu saieta vietu. Šodien spilgti izpaudīsies tavas psihologa dotības.

ZIVIS Netērē spēkus, darot kaut ko tikai pienākuma pēc, centies koncentrēties uz lietām, kuras tev sagādā prieku, baudu. Izej ārā, ieelpo svaigu gaisu, taču no skaļiem, pasākumiem, lielas drūzmas labāk atturies.

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu