Lato Lapsa: Servera traucējumu dēļ uz laiku traucēta portāla «pietiek.com» darbība (16)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Servera traucējumu dēļ uz laiku traucēta portāla «pietiek.com» darbība, pastāstīja portāla valdes priekšsēdētājs Lato Lapsa.

«pietiek.com» oficiālajā sociālā tīkla «Twitter» kontā trešdien tika publiskots paziņojums, atvainojoties portāla lasītājiem par tehniskām problēmām. «Izskatās, kādam bandītiskam dienestam galīgi nav patikušas publikācijas čekas maisu sakarā vai vēl kaut kas, tā ka pašlaik atvairām nelielu kiberuzbrukumiņu. Drīz tiksim galā,» teikts paziņojumā.

Portāls ceturtdien «Twitter» paziņojis, ka vēl joprojām nav izdevies atjaunot portāla darbību, norādot, ka pašlaik problēmas tiek risinātas, un portāla darbību, visticamāk, varētu atjaunot ceturtdienas vakarā.

Lapsa aģentūrai LETA norādīja, ka portāla traucētā darbība nav saistīta ar kāda ļaunprātīgu rīcību. Viņš skaidroja, ka kompānijai, kur uztur portāla serveri, radušās nopietnas tehniskas problēmas. «pietiek.com» valdes priekšsēdētājs prognozēja, ka portāla darbība varētu būt atjaunota ceturtdienas vakarā vai piektdien.

Portāls «pietiek.com» pieder SIA «Pietiek.lv», kas dibināta 2010.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 2940 eiro. «Pietiek.lv» īpašnieki ir Baiba Rulle (40%), Lato Lapsa (30%) un Agnese Margēviča (30%).

«Pietiek.lv» pērn strādāja ar 24 954 eiro apgrozījumu un peļņu 7200 eiro apmērā.

Komentāri (16)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu