Tā tik ir drosme! Nirējs tuvumā fotografē «smaidīgu» krokodilu (23)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Caters News Agency/Scanpix

Drosmīgs nirējs Kubā uzņēmis fantastiskus attēlus ar «smaidošu» krokodilu - vien dažu sprīžu attālumā no plēsīgā zvēra asiem zobiem pilnās mutes, vēsta aģentūra «Caters».

34 gadus vecais beļģis Roberts Smits, nirstot Hardinesdelareinas arhipelāgā Kubā, pamanīja tuvojošos krokodilu. Spītējot bailēm un piesardzībai, viņš sāka fotografēt plēsēju, kurš laimīgā kārtā izskatījās mierīgs un labi paēdis.

«Tas ir milzīgs radījums, ļoti muskuļots un ar aizvēsturisku spēku,» stāsta Smits. «Taču es nebiju pārāk nobijies. Es izbaudīju katru mūsu satikšanās sekundi, jo diez vai ko tādu vēl kādreiz piedzīvošu.»

«Krokodils zināja, ka esam ūdenī, un viņu mūsu klātbūtne interesēja. Labi, ka tas bija diezgan mierīgs un neagresīvs,» viņš norāda. «Esmu pārliecināts, ka dažās fotogrāfijās tas smīkņā! Varbūt tādā veidā izrāda dominanci, rādot muskuļus un zobus, bet varbūt vienkārši domā, kāpēc mēs, cilvēki, ar viņu kopā peldamies.»

Komentāri (23)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu