Kaķene Kimera - neparasts mājdzīvnieks ar seju divās krāsās (35)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram.com/gataquimera/

Kaķene vārdā Kimera ar saimnieku dzīvo Argentīnā. Lai arī Kimera ir pavisam vienkāršs mājdzīvnieks, tieši izskats viņu ievērojami atšķir no pārējiem. Kimeras galvas apmatojums ir divās krāsās - vienā pusē spalva ir melnā, otrā - rudā krāsā.

Lai arī vislielāko uzmanību piesaista tieši kaķenes neparastā spalvas krāsa uz galvas, arī Kimeras acis ir dažādās krāsās. Galvas pusē, kas ir melna, kaķenes acs ir koši zila, savukārt rudajā pusē - sinepju dzeltena.

Gan melnā, gan rudā krāsā ir arī pārējais Kimeras ķermenis, taču visvairāk izceļas tieši dzīvnieka seja. Kaķenes saimnieks sociālajā vietnē «Instagram» izveidojis speciālu profilu, kurā interesenti var sekot līdzi viņas ikdienas gaitām.

Kimeras izskats varētu būt skaidrojams ar himerismu - retu parādību, kas veidojas no ģenētiski atšķirīgiem audiem, vēsta «Bored Panda».

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu