Izteikt pateicību – labākā dāvana savam ginekologam!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ginekologs sievietes dzīvē ir viens no svarīgākajiem ārstiem, jo no viņa profesionalitātes ir lielā mērā atkarīga sievietes un viņas gaidāmā mazuļa veselība.

Turklāt tā ir viena no visdelikātākajām medicīnas profesijām, kurā nepieciešamas ne tikai profesionālas zināšanas, bet arī cilvēciskas īpašības – iejūtība un sirsnība saskarē ar dažādu paaudžu pacientēm. Tāpēc nereti izskan viedoklis, ka labu ginekologu ir grūti atrast.

Šogad pirmo reizi tika uzsākta VISLATVIJAS AKCIJA «MANS LABĀKAIS GINEKOLOGS»!

Ikviena sieviete laika posmā no š.g. 7.novembra līdz 31.decembrim tiek aicināta nobalsot par savu labāko ginekologu, izvēloties sava attiecīgā reģiona nomināciju Kurzemē, Zemgalē, Latgalē, Vidzemē vai Rīgā un Rīgas reģionā.

Akcijas «Mans labākais ginekologs» ietvaros ceram atrast tos, kurus par pašaizliedzīgu darbu, cilvēcisku iejūtību mīl pacientes un par profesionalitāti augstu novērtē kolēģi.

Balso arī Tu par savu labāko, iemīļotāko ginekologu! Ārsts ar nesavtīgo un pašaizliedzīgo darbu ir pelnījis, lai viņu godinātu, sarīkotu svētkus, apsveiktu un pateiktos par to, ka tiek darīts vairāk, nekā ierakstīts viņa darba pienākumos.

Foto: Publicitātes foto

SADARBĪBĀ AR MFD VESELĪBAS GRUPU ŽURNĀLS «VESELĪBA» AICINA: PIESAKI SAVU LABĀKO GINEKOLOGU!

INGRĪDA CIRCENE, MFD Veselības grupas galvenā ārste ginekoloģijā
INGRĪDA CIRCENE, MFD Veselības grupas galvenā ārste ginekoloģijā Foto: Publicitātes foto

INGRĪDA CIRCENE, MFD Veselības grupas galvenā ārste ginekoloģijā:

«Ikvienam garo dzīves ceļu nosaka veselība, izglītība un sastaptie cilvēki, kuri kļūst mums emocionāli tuvi, kurus uztveram kā paraugu, kam līdzināties, un kuri ietekmē mūs kā personības. Sperot pirmos soļus dzīvē, jau bērnībā ejot pie ārsta, bērns pat neapzinīgā vecumā smaida, jūtot daktera labestību un roku pieskārienu.

Veseli bērni ir Latvijas nākotne, tādēļ meiteņu veselība un plānotu un gribētu bērnu radīšana vistiešākā veidā ir saistīta ar pirmo ginekologa apmeklējumu. Tieši emocionālā tuvība ļauj ginekologam atbildēt uz jautājumiem, kuri vēl netiek uzdoti, jo meitenes īsti nezina, ko tad jautāt. Bieži viņas kautrējas runāt par dzimumattiecībām, par kontracepciju, par izvairīšanos no slimībām. Taču īstais, labākais ginekologs nenosodīs arī tad, kad esat nonākusi nelaimē, kad piemeklējusi slimība vai neplānota grūtniecība.

Esmu ilgus gadus strādājusi par ginekoloģi, un kā augstākais ārsta darba novērtējums man sirdī iekrita kādas pacientes

teiktais: «Dakter! Katru reizi, kad es ienāku jūsu kabinetā, man ir sajūta, ka visu mūžu jūs esat gaidījusi vienīgi mani!»

Mūsu akcija aicina stāstīt par labākajiem, iemīļotākajiem, dzīves gudriem un profesionāliem ginekologiem.

Balsojiet par savu ginekologu, kuram varat zvanīt kaut vēlā vakara stundā vai brīvdienā!

Stāstiet par tiem, kuri glābuši nelaimē vai palīdzējuši tikt pie ilgi gaidītā bērniņa! Stāstiet par viņiem, kuri ir kļuvuši par uzticamiem draugiem mūža garumā!»

Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu