Līdaka pauž gatavību piedalīties konkursā uz Rīgas Zooloģiskā dārza vadītāja amatu (73)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Saeimas deputāts Ingmārs Līdaka (ZZS) nolēmis pieteikties gaidāmajā konkursā uz SIA «Rīgas Nacionālais zooloģiskais dārzs» valdes locekļa amatu, apliecināja politiķis.

Gadījumā, ja piedalīšanās konkursā būs veiksmīga, tad parlamentārietis ir gatavs pretendēt arī uz Zooloģiskā dārza vadītāja amatu. Ja tas īstenotos, deputāts noliktu savu mandātu, skaidroja politiķis.

Ja tiktu nolemts Līdakam uzticēt Zooloģiskā dārza valdes locekļa un vadītāja amatu, viņš kā savas darba pamatjomas redz dabas aizsardzību un vides izglītību.

Kā ziņots, valdes priekšsēdētājam Rolandam Greiziņam 15.novembrī beidzās kārtējais pilnvaru termiņš un priekšsēdis nolēmis uz nākamo termiņu vairs nekandidēt, aģentūrai LETA apliecināja Greiziņš.

«Šim lēmumam es biju nobriedis jau sen, jo vairāk nekā 20 gadus esmu strādājis Zoodārza vadībā un šobrīd esmu nolēmis savu darbu pārtraukt,» komentēja Greiziņš.

Lai izvirzītu jaunu Rīgas Zooloģiskā dārza valdes priekšsēdētāju, tiks izsludināts amata konkurss.

Komentāri (73)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu