Piektdien pārsvarā apmācies laiks (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Piektdien plkst.5 gaisa temperatūra Latvijā bija no +0,9 grādiem Alūksnē līdz +8,5 grādiem Liepājā, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra dati.

Debesis apmākušās, daudzviet dūmaka un īslaicīgs lietus, nokrišņi ir galvenokārt austrumu novados. Braukšanas apstākļi visā valstī apmierinoši.

Pūš mērens dienvidu vējš, brāzmās ar ātrumu 6-11 metru sekundē; naktī piekrastē reģistrētas brāzmas līdz 14 metriem sekundē.

Rīgā apmācies un dūmakains laiks, dienvidu vējš brāzmās pūš līdz desmit metriem sekundē, gaisa temperatūra +5 grādi.

Maksimālā gaisa temperatūra ceturtdien Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra novērojumu tīklā bija no -0,5 grādiem Alūksnē līdz +7,5 grādiem Rucavā.

Augstākā gaisa temperatūra Eiropā 23.novembrī bija +26 grādi Mursijā, Spānijas dienvidaustrumos. Zemākā gaisa temperatūra naktī uz piektdienu -15 grādu Skandināvijas kalnos un -21 grāds Krievijas ziemeļos.

Piektdien pārsvarā saglabāsies apmācies laiks

 Piektdien Latvijā būs pārsvarā apmākušās debesis, galvenokārt tikai Kurzemē nedaudz uzspīdēs saule, prognozē sinoptiķi.

Vietām mazliet līs un saglabāsies dūmaka, stiprāk līs vakarā Kurzemē.

Gaisa temperatūra būs no +1..+4 grādiem valsts austrumos līdz +8..+9 grādiem Kurzemē.

Pūtīs lēns līdz mērens dienvidu vējš.

Rīgā gaidāma mākoņaina diena, bez ievērojamiem nokrišņiem. Gaisa temperatūra pakāpsies līdz +6..+7 grādiem.

Laikapstākļus nosaka liela ciklona dienvidaustrumu mala; vakarā Kurzemi sasniegs zema spiediena ieplaka. Atmosfēras spiediens jūras līmenī no 755 dzīvsudraba staba milimetriem valsts ziemeļrietumos līdz 761 milimetram Latgalē.

    Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
    Uz augšu