Pirmdienas horoskops: 27. novembris (10)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Dienas horoskops: pirmdiena

AUNS Tev šodien īsti nebūs laika risināt saimnieciskas dabas jautājumus, tādēļ uzticēsi tos otrajai pusītei. Šodien vari pievērsties jaunu sadarbības partneru, sponsoru piesaistei. Pēcpusdienā labāk nerisini juridiskas lietas.

VĒRSIS Lieliski apzināsies savas šā brīža iespējas un rīkosies saskaņā ar tām. Objektīvā dzīves uztvere ļaus risināt ne tikai profesionālus, bet arī sadzīviskus jautājumus. Labi sapratīsies ar savām atvasītēm.

DVĪŅI Lielisks brīdis, lai apliecinātu savas radošās dotības, liktu lietā nestandarta pieeju, oriģinalitāti. Zīmīga diena ar IT jomu saistītajiem Dvīņiem. Dienas izskaņu vēlēsies veltīt savai otrajai pusītei.

VĒZIS Nevajag pārāk uztraukties par lietām, kuras nespēj ietekmēt. Labāk koncentrē savu uzmanību saviem tiešajiem pienākumiem un ieklausies pieredzes bagātāku kolēģu teiktajā!

LAUVA Būsi kā uz skatuves. Nav svarīgi kādā jomā strādā, apkārtējie pamanīs tevi, izteikts atzinību par veikto darbu. Vēlams būt uzmanīgākam, risinot juridiska rakstura jautājumus.

JAUNAVA Lielāko dienas daļu pavadīsi pie datora, meklējot vajadzīgo informāciju, sakarus. Kādai Jaunavai var nākties pievērsties ar mantojumu, nekustamo īpašumu saistītu lietu kārtošanai.

SVARI Tev galvenais būs uzturēt saskanīgas attiecības ar apkārtējiem, pat ja tas nozīmē, nedaudz iegrožot sevi. Mēģini ieturēt mērenību it visā, nesāc pārlieku izdabāt līdzgaitnieku vēlmēm.

SKORPIONS Tev var rasties dīvainas sajūtas, zīmīgi sapņi, kuri liks uz dzīvi paraudzīties nedaudz savādāk. Ezotēriski noskaņotajiem Skorpioniem lielisks laiks, lai izkoptu savu intuīciju, gaišredzību.

STRĒLNIEKS Lielas idejas pavadīs arī tik pat nopietni darbi. Šobrīd būsi savu uzdevumu augstumos gan profesionālajās lietās, gan mājas dzīvē. Nav izslēgts, beidzot nolemsi īstenot sen kārotās pārmaiņas.

MEŽĀZIS Vajadzēs krietni vien pastrādāt, lai attaisnotu uz sevi liktās cerīgas. Brīžiem liksies, ka uz tevi tiek likts pārāk liels slogs, taču zini, ka tie ir tikai vājumu mirkļi, kurus noteikti ir vērts pārvarēt.

ŪDENSVĪRS Centies vairāk ieklausīties ilggadēju kolēģu ieteikumos, jo tu brīžiem vari kļūt pārlieku steidzīgs, pat paviršs. Šodien nevajadzētu kārtot visa veida dokumentāciju, it sevišķi, parakstīt ilgtermiņa līgumus.

ZIVIS Nevajadzētu iespringt uz sīkumiem, censties uz pasauli palūkoties no globālāka skatu punkta. Izprotot likumsakarības plašākā mērogā, spēsi precīzāk nospraust arī savu turpmāko nākotnes ceļu.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu