Otrdienas horoskops: 28. novembris (3)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Dienas horoskops: otrdiena

AUNS Vajadzēs uzturēt uzņemto darba tempu, veidot ciešāku saikni ar esošajiem sadarbības partneriem. Kāds Auns sajutīs nepieciešamību gūt papildus profesionālās zināšanas, ko arīdzan nekavēsies īstenot.

VĒRSIS Nekļūsti stūrgalvīgs, jo tieši spītība neļaus tev saskatīt pašus vienkāršākos, attiecīgi arī pareizākos risinājumus. Naudas lietas vēlamāk kārtot pēcpusdienā, rīta cēlienu veltot komunikācijai ar priekšniecību.

DVĪŅI Tev vajadzētu rūpīgāk ieklausīties bosa norādēs, pārliecināties, ka esi pareizi sapratis viņa norādes. Nav izslēgts, tev vajadzēs uzņemties jaunus pienākumus, izpalīdzēt jaunajam kolēģim iejusties darba ritmā.

VĒZIS Nopietnais, lietišķais noskaņojums palīdzēs vieglāk tikt galā ar darba jautājumiem. Šodien vari doties uz valsts iestādēm, risināt ar dzīvesvieta remontu, labiekārtošanu saistītas lietas.

LAUVA Enerģijas pietiks arī nogurdinošākajiem darbiem. Nav izslēgts, tiksi pie necerēti labiem rezultātiem. Diena piemērota komandējumiem, kā arī ārzemju partneru uzņemšanai pie sevis.

JAUNAVA Tevi nebaidīs monotons darbs, tieši pretēji, spēsi to paveikt ar zināmu autopilota pieeju. Piemērots brīdis, lai sakārtotu birokrātiskās nianses, pievērstos dažādām atskaitēm, plānošanas darbiem.

SVARI Padosies sabiedrisks darbs. Komunicējot ar apkārtējiem, ne tikai iegūsi jaunu, noderīgu informāciju, bet arī spēsi izveidot vajadzīgos kontaktus. Panākumi uzlabos omu, veicinās saskaņu attiecībās ar mīļoto.

SKORPIONS Dažubrīd rīkosies ne visai smalkjūtīgi, un būtu lieki cerēt, ka apkārtējie, uz to mierīgi noskatīsies. Esi vien diplomātiskāks, liec lietā sev piemītošās psihologa dotības, ar tām panāksi daudz vairāk.

STRĒLNIEKS Nu nekādi nebūsi malā sēdētājs, ņemsi stafeti savās rokās un ātri vien sasniegsi gaidītos rezultātus. Pastāv nesliktas iespējas likt pamatus savai tālākajai profesionālajai izaugsmei.

MEŽĀZIS Pirms ko uzsākt, centīsies apzināties materiālo labumu, kuru gūsi. Taču ne vienmēr rezultāts ir tik pamanāms, citreiz ieguldījums sevi atmaksās netiešā veidā un pēc ievērojami ilgāka laika.

ŪDENSVĪRS Zvaigznes iesaka atturēties no alkohola, jo tā lietošana var radīt nepatikšanas gan darbā, gan personīgajā dzīvē. Diena vairāk piemērota individuālām aktivitātēm, radošām iecerēm.

ZIVIS Šodien visai ātri vari zaudēt savaldību. Dusmu uzplūdu brīžos kļūsi vai nevaldāms. Turies labāk tālāk no nemiera nesējiem. Vakarā ieej karstā vannā un savlaicīgi dodies pie miera.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu