Trešdienas horoskops: 29. novembris (3)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Dienas horoskops: trešdiena

AUNS Nedēļas vidus var nest pārmaiņas privātajā dzīvē, savukārt kuras ietekmēs arīdzan darba jautājumus. Centies sabalansēt šīs dzīves sfēras, neļaut, lai tās kaut kādi pārklājas viena ar otru.

VĒRSIS Ārēju apstākļu dēļ, būs grūtāk īstenot iecerēto. Nav izslēgtas problēmas ar biroja tehniku, transporta līdzekli. Nezaudē ticību panākumiem, šie kavēkļi ir kaitinoši, bet gana viegli pārvarami.

DVĪŅI Mainīgais noskaņojums neļaus pilnībā koncentrēties saviem tiešajiem profesionālajiem pienākumiem. Diena vairāk piemērota maznozīmīgu darbu veikšanai. Neļaujies mirkļa iegribām, tēriņiem.

VĒZIS Par visu svarīgāka liksies harmoniska saikne ar ģimeni. Kāds Vēzis nolems paņemt dienu brīvu, lai pabūtu kopā ar savām atvasītēm, palīdzētu viņām atrisināt radušos sarežģījumus.

LAUVA Attiecības ar apkārtējiem var izrādīties saspīlētas, tava nervu sistēma pārlieku jūtīga. Saasinātā attieksme pret notiekošo var radīt konfliktus ar augstākstāvošajiem. Centies atgūt iekšējo sirdsmieru.

JAUNAVA Analītiskais, piezemētais domāšanas veids liks koncentrēties tikai peļņu nesošām aktivitātēm. Lieliska diena biznesa jomas pārstāvjiem. Privātā dzīvē no tevis tiks prasīts lielāks maigums.

SVARI Netici visam, ko saka apkārtējie. Pirms piekrist kādam šķietami vilinošam piedāvājumam, rūpīgāk iepazīsti savu potenciālo sadarbības partneri! Tavs šarms, humora izjūta, piesaistīs daudzus skatienus.

SKORPIONS Piemērots brīdis izklaides, radošajiem pasākumiem. Šodien Skorpionam būs iespēja veidot jaunus kontaktus ar ārzemniekiem, tādējādi atsvaidzināt savas svešvalodu zināšanas.

STRĒLNIEKS Nekļūsti lielīgs, jo taču nekad nevar zināt, kas kuram ir aiz ādas. Šobrīd labāk neaizdod naudu, ja kādam nepieciešams atbalsts, sniedz padomu, morālu atbalstu. Labāk sapratīsies ar gados jaunākajiem.

MEŽĀZIS Visiem tāpat labi zināms, ka esi čakls darba rūķis. Arī šodien parādīsi sevi no labākās puses, daudz strādāsi un arīdzan labi nopelnīsi. Ja ir tāda vēlme, vari mazliet patērēties, izdabāt kādai kaprīzei.

ŪDENSVĪRS Drošāk ļaujies notikumu virpulim, jo tas tevi nogādās tur, kur esi patiesi nepieciešams. Vakarā ātrāk vēlēsies steigties uz mājām. Iespējams, būsi iecerējis mājiniekiem kādu pārsteigumu.

ZIVIS Necenties visus glaudīt pa spalvai, dažkārt ir nepieciešams arī kāds stingrāks vārds no tavas puses. Darba lietās noteikti ciešāk pieturies pie sava viedokļa, enerģiskāk aizstāvi savas intereses.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu