Ceturtdienas horoskops: 30. novembris (2)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Dienas horoskops: ceturtdiena

AUNS Darbā valdīs saspringta un nedaudz haotiska gaisotne. Nav izslēgts, ka šefs visam kolektīvam izteiks rājienu, taču tu zināsi kā lietas vērst par labu. Radušajiem sarežģījumiem noteikti būs īslaicīgs raksturs.

VĒRSIS Vari kļūt neraksturīgi sapņains, tev reālie notikumi mīsies ar ilūzijām, līdz ar ko, būs grūti saprast kur ir patiesība un kur iedomas. Pievērs lielāku uzmanību garīgajām vērtībām.

DVĪŅI Piemērota diena interešu loka paplašināšanai, kontaktu dibināšanai, esošo attiecību nostiprināšanai. Vairāki Dvīņu zīmes pārstāvji atklās sevī jaunas radošās dotības.

VĒZIS Tu lieliski apzināsies savas vēlmes un dedzīgi tās centīsies īstenot. Saskarsmē ar kolēģiem brīžiem kļūsi pārlieku jūtīgs, it sevišķi, sadzirdot kritiku savā virzienā. Centies būt nosvērtāks, diplomātiskāks.

LAUVA Diemžēl vari piedzīvot vairākus nepatīkamus momentus, kas var izprovocēt tevi uz agresīvu rīcību. Labāk atturies no lietišķiem darījumiem, attiecību skaidrošanas. Esi piesardzīgāks pie auto stūres.

JAUNAVA Apkārtējie burtiski kā sazvērējušies pārbaudīs tavu pacietības mēru. Labāk risini grūtības, ar smaidu sejā, pārvarētā grūtības tikai stiprinās tevi! Neizsaki mājiniekiem nepamatotus pārmetumus!

SVARI Emocijas valdīs pār tevi. Gribēsi izkratīt sirdi kādam tuviniekam, bet izrādīsies, ka mājiniekiem savu rūpju ir gana. Noteikti izej sabiedrībā, jo tieši tā tu sastapsi radniecīgas dvēseles. Esi atklāts un patiess!

SKORPIONS Darbs un nauda nodarbinās tavu prātu visvairāk. Varbūt tev negaidīti uzsmaidīs veiksme un tu saņemsi kādu lielisku piedāvājumu. Centies mazāk uztraukties, stress ātri var piesaukt kādu kaiti.

STRĒLNIEKS Ja esi spiests pieņemt kādu lēmumu, nepaļaujies tikai uz saviem spriedumiem, droši lūdz padomu līdzcilvēkiem! Esi lietišķāks saskarsmē ar priekšniecību, centies rūpīgāk argumentēt savu viedokli.

MEŽĀZIS Labvēlīga diena, lai beidzot pievērstos sen atliktām darīšanām. Tev šodien var nākties doties uz kādu no valsts iestādēm. Naudas dēļ var izcelties nejauki strīdi ar mājiniekiem.

ŪDENSVĪRS Tava profesionālā reputācija var nedaudz sašķobīties. Varbūt pie tā vainojams kāds sasteigts, nepārdomāts gājiens. Nepārdzīvo un centies turpmāk pierādīt sevi ar jauniem sasniegumiem.

ZIVIS Tu labi orientēsies modes, dizaina pasaulē. Droši sper soli pretim slavai, tiecies uz panākumiem. Pēcpusdienā nav ieteicams risināt naudas jautājumus. Dienas izskaņu velti otrajai pusītei.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu