Piektdienas horoskops: 1. decembris (12)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Dienas horoskops: piektdiena

AUNS Galvenais esi mierīgāks, nosvērtāks līdz ko lietas skar naudu, dokumentāciju. Šodien nebūtu vēlams kārtot nekustamā īpašuma lietas, slēgt ilgtermiņa līgumus. Daudz labāk veiksies radošajos aizsākumos.

VĒRSIS Nav izslēgts, kļūsi neraksturīgi neizlēmīgs, pārlieku aizdomīgs. Nebaidies kļūdīties, neuzskati sevi par pārcilvēku, kuram tas tik vien jādara kā jāstrādā. Vakarā iemalko glāzi laba vīna.

DVĪŅI Spēsi panākt labu kontaktu ar augstākstāvošam personām, ierēdņiem. Atzinīgi novērtē kolēģu ieteikumus, jo viņi tev palīdzēs izkļūt no sarežģījumiem, veicinās peļņas, panākumiem iespējas.

VĒZIS Veiksme darba lietās būs atkarīga no prasmes sadarboties ar kolēģiem. Ja saskarsmes jautājumus risināsi saprātīgi, droši vari cerēt uz jūtamiem panākumiem. Pēcpusdienā nevajadzētu kārtot naudas lietas.

LAUVA Neskatoties uz to, ka darba nedēļa beidzās, tu neatlaidīgi virzīsies uz mērķi. Darba devējs augsti novērtēs tavu aizrautību un atbildības sajūtu. Vakarā kopā ar draugiem dosies, uz kādu krodziņu.

JAUNAVA Šis nav pats atbilstošākais laiks nopietnu darba jautājumu risināšanai, tādēļ vairāk pievērsies ģimenes lietām. Neaizmirsti palutināt otro pusīti, kura jau ilgāku laiku alkst tavas uzmanības.

SVARI Vari kārtot dokumentāciju, ieviest skaidrību lietvedībā, grāmatvedībā. Dienas otrajā pusē, kāds kolēģis pierunās tevi uz nelielu avantūru. Mīlas frontē iespējami jauni pavērsieni.

SKORPIONS Neļauj sakāpinātajām emocijām valdīt pār sevi. Centies Saglabāt savas domas skaidras, nepadodies apkārtējo ietekmei, jo tikai ar pareizo nostāju varēsi gūt vēlamo rezultātu.

STRĒLNIEKS Pat sarežģījumos mēģināsi saskatīt kādas pozitīvas iezīmes. Saskarsmē ar līdzcilvēkiem būsi atsaucīgs, draudzīgs un viņi atmaksās tev ar to pašu. Dienas izskaņā vēlēsies pabūt vienatnē.

MEŽĀZIS Līdz šim būsi cītīgi plānojis, kā labāk realizēt kāroto. Taču tagad ir pienācis brīdis, lai rīkotos! Tieši no tā vai spēsi uzņemties iniciatīvu, papildus atbildību, būsi atkarīgs vai gūsi panākumus.

ŪDENSVĪRS Profesionālajā jomā spēsi uzkrāt jaunu, noderīgu informāciju, kura palīdzēs ikdienas darbu padarīt ražīgāku. Veiksmīgāka diena Ūdensvīriem, kuri saistīti ar inženiertehniskām profesijām.

ZIVIS Tavas domas, noskaņojums šodien var mainīties vairākkārtīgi, tāpēc nepasniedz tās kā galīgo viedokli, jo vēlāk var iznākt neērtas situācijas. Nesoli neko, kam patiesi neesi vēl gatavs!

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu