Sestdienas horoskops: 2. decembris (12)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Dienas horoskops: sestdiena

AUNS Labā nozīmē «dullākie» Auna zīmes pārstāvji nenoliedzami dosies piedzīvojumu meklējumos un vairumā gadījumu gūs no tā patiesu gandarījumu! Attiecībās ar mīļoto tieksies pēc kaisles, erotikas.

VĒRSIS Dienas lielāko daļu veltīsi atvasītēm, kurām būs vajadzīga nopietnāka motivācija mācību jautājumos. Pratīsi pārliecināt bērnus, ka izglītība ir vien no stabilākajām un izteiktajām vērtībām dzīvē.

DVĪŅI Tevi aizraus viss jaunais, neizpētītais. Nav svarīgi vai sēdēsi mājās pie datora un baudīsi interneta labumus vai dosies ko pētīt ārpus mājas, it visā būsi zinātkārs, labprāt apgūsi jaunas prasmes.

VĒZIS Būsi emocionāli nelīdzsvarots, diezgan haotisks. Ja jūties nedrošs vai nesaprasts, izvēlieties sev citu sabiedrību, satiecies ar saviem domubiedriem, izrunājies ar mīļoto cilvēku.

LAUVA Varbūt ir pienācis īstais brīdis sākt vairāk domāt par veselību. Maini savus ēšanas paradumus, nelieto tika daudz miltu ēdienus, gaļu. Centies būt atvērtāks veselīgām fiziskajām aktivitātēm.

JAUNAVA Pienācis laiks atpūsties, tāpēc nemaz nedomā par jautājumiem, kuri skar darbu, tie noteikti varēs pagaidīt līdz nākamai nedēļai. Parūpējies, lai otrā pusīte sajūt tavus uzmanības apliecinājumus.

SVARI Tev būs nepieciešama sabiedrība, viedokļu dažādība, spraigas diskusijas. Labprāt iesaistīties kāda labdarības projektā, palīdzēsi draugiem īstenot viņu ieceres. No padarītā gūsi gandarījumu.

SKORPIONS Vēlams būt iecietīgākam pret apkārtējo trūkumiem. Neesi tik kategorisks attiecībās ar otro pusīti. Ja pratīsi panākt balansu starp savām un partnera vajadzībām, jūsu attiecības būs gandrīz ideālas.

STRĒLNIEKS Tevi vairāk saistīs lietu praktiskā puse, tādēļ labprāt pievērsīsies mājas uzkopšanas, labiekārtošanas darbiem. Saskarsmē ar mīļoto pratīsi ienest dzīvesprieku, daudzveidību.

MEŽĀZIS Labprāt izkustēsies ārpus mājas, izbaudīsi ko nebijušu. Kāds Mežāzis pārcilās nopietnus sadzīviskos jautājumus, kopīgi ar otro pusīti, mēģinās rast vēlamo risinājumu. Vakarā iespējami negaidīti ciemiņi.

ŪDENSVĪRS Ar savām asprātīgajām piezīmēm vari ātri vien samulsināt apkārtējos. Rēķinies, ka šķietami nevainīgs strīds, var ātri vien pārvērsties par nejauku konfliktu, tāpēc esi apdomīgāks ar sacīto!

ZIVIS Nelidinies mākoņos, labāk centies reāli uztvert esošo situāciju. Neskumsti, ja nerealizējas tavi pašreizējie plāni, iespējams, tajos ir nepieciešams veikt zināmas korekcijas, lai notiktu kā nākas.

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu