Svētdienas horoskops: 3. decembris (42)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Dienas horoskops: svētdiena

AUNS Tevi, iespējams, būs pārņēmusi pēkšņa kārtības mīlestība. Būsi ar mieru vai pavadīt mājās visu dienu, lai tikai viss apkārt spīdētu un laistītos. Nav izslēgts, ciemos gaisīs ierodamies lielus ciemiņus.

VĒRSIS Uzskatīsi, ka diena palaista vējā, ja nebūsi apmeklējis kaut vienu radošu pasākumu. Ātri vien radīsi līdzīgi domājošo atbalstu un gana plašā kompānijā dosieties baudīt mākslas pasaules labumus.

DVĪŅI Arī tev dažkārt der samazināt apgriezienus un izbaudīt mieru, klusumu. Šodien nebūtu vēlams ilgstoši atrasties pie auto stūres, kā arī risināt nopietnus saimnieciskos jautājumus.

VĒZIS Ja apkārtējā sabiedrība kļūst pārlieku uzmācīga, trokšņaina, meklēsi patvērumu kādā mierīgākā, klusākā vietā. Ar ko gan ir slikta mājas atmosfēra, tīkama mūzika un glāze laba vīna.

LAUVA Ar savu dzīvesprieku, oriģinalitāti spēsi patiesi iepriecināt ne tikai mājiniekus, bet arī citus līdzgaitniekus. Pārsteigumu var sagādāt senas paziņas uzrašanās pie apvāršņa. Būs lieliska sapratne ar bērniem.

JAUNAVA Droši vari pievērsties dažādām intelektuālām nodarbēm, taču fiziski smagas aktivitātes gan labāk atliec! Kāda Jaunava centīsies iedziļināties savā būtībā, tikt galā ar bailēm, nedrošību.

SVARI Tevi var nedaudz skumdināt mīļotā cilvēka attieksme pret jūsu kopdzīvi. Noteikti izrunājieties, kurš kuru ir apbēdinājis, pacentieties izlīgt mieru, lai nav visa diena jāstaigā ar drūmu vaigu.

SKORPIONS Vēlams nedaudz piebremzēt ambīcijas, tās šobrīd var kļūt pārlieku sakāpinātas, nerealizējamas. Esi godprātīgs un atklāts pret līdzcilvēkiem un māci to arī saviem bērniem.

STRĒLNIEKS Dienas astroloģiskā fona ietekmē, tu daudz ko vari izdarīt pārsteidzīgi, neapdomāti, kā rezultātā sagādāt sev liekus sarežģījumus. Esi piesardzīgāks ceļā, ievērojiet satiksmes drošības noteikumus!

MEŽĀZIS Pavisam viennozīmīgi vari ļaut sev pasīvāku atpūtu. Pat ja mājinieki skubina tevi kurp doties, labāk izvēlies pabūt mājās. Vari izmantot pirts procedūras, lai atslābinātos, gūtu miesisku gandarījumu.

ŪDENSVĪRS Piemērota diena banketiem, citām saviesīgām lietām. Tomēr pārāk neaizraujies ar sabiedriskajām aktivitātēm, velti arīdzan kādu brītiņu tuvākajiem, jo īpaši atvasītēm. Vakaru velti mīļotajam.

ZIVIS Iespējams, būsi pārņemts ar garīgām, ezoteriskām lietām. Varbūt pat rīkosi tikšanās, meklēsi sabiedrotos šajā jomā. Tev izdosies atklāt daudz ko jaunu, līdz šim neaptvertu. Pievakarē saņemsi jauku ziņu.

Komentāri (42)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu