Soctīkli par «bērniņiem», kuriem nav robežu - pat piekaut policistu (113)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Valsts policija (VP) sākusi kriminālprocesu par pusaudža uzbrukumu policistam Rīgas sanatorijas internātpamatskolā Brīvības gatvē 384A.

VP preses pārstāve Gita Gžibovska pastāstīja, ka pret pusaudzi, kurš likumsargu sita, nogrūda zemē un spārdīja, sākts kriminālprocess par uzbrukumu varas pārstāvim. Par šādu noziegumu soda ar brīvības atņemšanu līdz pieciem gadiem, piespiedu darbu vai ar naudas sodu. Pusaudzis aizvadīto nakti pavadījis izolatorā, un šodien VP lems kādu drošības līdzekli viņam piemērot. Bargākais no drošības līdzekļiem ir apcietinājums. 

Policija pēc internetā publicētā uzbrukuma videomateriāla secinājusi, ka vēl viens nepilngadīgais policistam no aizmugures raustījis steku un rokudzelžus un arī iesitis. Pret šo 2002.gadā dzimušo puisi pagaidām sākta administratīvā lietvedība par sīko huligānismu. Abi pusaudži jau iepriekš nokļuvuši policijas redzeslokā, tomēr policija neatklāj, par ko tieši.

Komentāri (113)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu