Iereibis McLaren vadītājs no policijas bēg ar 250 km/h (27)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

ASV Džordžijas štata pilsētas Alfaretas likumsargiem adrenalīna pilnus mirkļus sagādāja kāds McLaren 720S vadītājs, kurš tumsas aizsegā savās gaitās bija devies krietni pārsniedzot atļauto braukšanas ātrumu.

Video sākumā redzams, kā Alfaretas policijas patruļmašīnai ar diezgan lielu ātruma pārsvaru garām pabrauc auto. Daudz nedomājot likumsargi sāk tam sekot, taču panākt nespēj. Lai gan brīdi vēlāk tiek ieslēgti policijas automobiļa skaņas un gaismas signāli, ko grūti nepamanīt, nekas neliecina, ka McLaren vadītājs domātu par apstāšanos. Tā pakaļdzīšanās ilga vairākas minūtes, bēgļa vadītajam auto sasniedzot pat 155 jūdžu jeb 250 kilometru stundā ātrumu, vēsta Motor1.com.

Pakaļdzīšanās gan nebija ilga, jo McLaren vadītājs kādā brīdī tomēr nobrauca šosejas malā, kur sagaidīja sekotājus. Cik lielās nepatikšanās britu supermašīnas vadītājs iekūlās par nepakļaušanos policijas prasībai apstāties, nav precīzi zināms, taču var diezgan droši sacīt, ka par nodarījumu viņš domās ilgi. Jo, kā dzirdams policistes un pārkāpēja sarunā, vīrietis pat atzīst, ka pirms sēšanās pie stūres ir izdzēris trīs dzērienus. Tāpat ātruma pārkāpums ir diezgan ievērojams, jo atļautais braukšanas ātrums uz šosejas ir tikai 65 jūdzes jeb 105 km/h.

«Pārbaudīju transporta līdzekļa ātruma rādījumu savā radarā, un tas bija 250 kilometrus stundā. Lai gan es sasniedzu 230 km/h, viņš attālinājās,» teikts policijas ziņojumā. «Viņš sacīja, ka apstājās ceļa malā tiklīdz ieraudzīja mani, taču tas bija 8 kilometrus no vietas, kur ieslēdzu mašīnas īpašo aprīkojumu.»

720S ir McLaren viens no jaunākajiem modeļiem. Tas apgādāts ar 4 litru biturbo V8 motoru, kura veiktspējas rādītāji ir 720 ZS un 770 Nm. Tie dod iespēju 100 km/h sasniegt 2,9 sekundēs un maksimāli traukties ar 341 km/h.

Komentāri (27)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu