Pirmdienas horoskops: 4. decembris (10)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Dienas horoskops: pirmdiena

AUNS Būsi enerģijas pārpilns, tev padosies gan lietišķas, gan radošas lietas. Taču, pirms kaut ko uzsākt, rūpīgāk izplāno rīcības plānu, jo pārsteidzība, neuzmanīgums var nest zaudējumus.

VĒRSIS Šobrīd ieteicams strādāt individuāli, jo kopīgi veicamais darbs var radīt nepatīkamus sarežģījumus, jūtamu emocionālu saspringumu. Privātā dzīvē zvaigznes iesaka vairāk ieklausīties intuīcijā.

DVĪŅI Būsi mīļš un gaidīts viesis jebkurā kompānijā. Piemērots laiks visa veida intelektuālajām aktivitātēm. Dienas izskaņā sagādā atvasītēm pārsteigumu, iedod tām lielāku ikdienas tēriņu naudu.

VĒZIS Būsi noskaņots uz garīgās pilnveidošanās nots. Veiksme gaida visus radošo jomu pārstāvjus. Mājas dzīvē tuvinieki jutīsies laimīgi par tevis izrādīto uzmanību, mīlestību pret viņiem.

LAUVA Iespējams, ka tev pavērsīsies jauni apvāršņi darba lietās. Taču galvenais šā brīža uzdevums būs uzmanīgi atsijāt pelavas no graudiem un izmantot iespēju nokārtot savas sirdslietas.

JAUNAVA Domu spēkam būs liela ietekme, tāpēc nedari neko tādu, kas izraisa tevī nepatiku. Velti vairāk laika garīgajai izaugsmei, pēc iespējas samazini fiziskās aktivitātes un izvairies no stresa!

SVARI Tavs dzīvesprieks, atsaucība radīs labvēlīgu gaisotni darba vietā. Parādi savu kompetenci darba jautājumos un ja nepieciešams izpalīdzi kolēģiem ar padomu vai materiālu atbalstu.

SKORPIONS Ja tev nākas pieņemt atbildīgus lēmumus, dari to patstāvīgi, paļaujies uz savu pieredzi, intuīciju. Nepievērs uzmanību divdomīgiem izteikumiem no līdzgaitnieku puses.

STRĒLNIEKS Darījumos pratīsi būt situācijas noteicējs, jo vajadzīgajā brīdī pieņemsi pareizus, labi izsvērtus lēmumus. Ja dienas steigā rodas brīvs brīdis pārdomām, izmanto to, lai sazinātos ar tuviniekiem.

MEŽĀZIS Nebūsi īsti labā omā un pat necentīsies to slēpt no citu acīm. Ja nespēsi saglabāt pašsavaldīšanos, neceri uz sapratni no līdzcilvēku puses. Šodien nevajadzētu risināt ar nekustamo īpašumu saistītas lietas.

ŪDENSVĪRS Notikumiem piesātināta diena. Centīsies nostiprināt savas pozīcijas finansiālajā aspektā. Ja nolem uzsākt jaunu projektu, parūpējies, lai tavā rīcībā būtu uzticamu cilvēku komanda.

ZIVIS Pieturies pie savas pārliecības, neļauj apkārtējiem kardināli nemainīt tavas domas. Uzturi sakarus ar pārbaudītiem sadarbības partneriem, jaunus biznesa projektus pašlaik zvaigznes neiesaka.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu