Otrdienas horoskops: 5. decembris (12)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Dienas horoskops: otrdiena

AUNS Atliec darījumus ar nekustamajiem īpašumiem un visu, kas ir saistīts ar naudu. Rūpīgāk pārbaudi savus darījumu partnerus un darba lietās nepieļauj, lai kāds tevi novirza otrajā plānā.

VĒRSIS Emocionālajā ziņā šis būs diezgan nestabils brīdis. Var gadīties, ka nāksies tikt galā ar kādu sasāpējušu ģimenes problēmu. Netaisies skumt, jo viss ir pārejošs un drīz atkal tavā pusē spīdēs saulīte!

DVĪŅI Veiksme gaida jauno tehnoloģiju nozares pārstāvjus. Ieteicams dažādot savu ikdienas darbu, padomāt par visa veida jauninājumiem, uzlabojumiem, modernizāciju. Vakars piederēs tev un mīļotajam.

VĒZIS Dienu varēsi salīdzināt ar īstu barjerskrējienu. Radušies sarežģījumi darba lietās var padarīt tevi nervozu, un ja pietrūks paškontroles, vari nepamantoti aizvainot līdzcilvēkus.

LAUVA Zvaigznes sola labu garastāvokli, tāpēc ieteicams darīt visu, lai būtu uzmanības centrā, iepatiktos apkārtējiem, celtu savu autoritāti. Neatsakies no iespējām papildināt profesionālās zināšanas.

JAUNAVA Meklēsi plecu, uz kura var atbalstīties, kādam, kam izsūdzēt bēdas, gūt kādu padomu, morālo atbalstu. Ģimenes dzīvē negribēsi dalīties ar savām problēmām, un kādu laiku vēlēsies pabūt vienatnē.

SVARI Uzsākot dienas gaitas, rūpīgāk izplāno dienas kārtību, darbu secību. Uzticētos pienākumus veic īpaši uzmanīgi, seko to savlaicīgai izpildei. Esi piesardzīgs, strādājot ar elektroierīcēm.

SKORPIONS Tava saasinātā taisnības izjūta var nepatikt apkārtējiem. Pamēģini savas domas izteikt nedaudz maigākā veidā. Atliec svarīgākās būšanas un pavadi dienu mierīgā atmosfērā, ģimenes lokā.

STRĒLNIEKS Bezrūpīgā noskaņojuma dēļ būs grūti koncentrēties darbam, tāpēc labāk atturies kārtot nopietnus darījumus. Velti vairāk uzmanības attiecībām, kontaktam ar domubiedriem.

MEŽĀZIS Esi piekāpīgāks, ja nevēlies sabojāt attiecības ar kolēģiem. Mirkļa iegribu pārņemts vari nonākt finansiālās grūtībās. Nav īstais laiks dokumentācijas kārtošanai un svarīgu darījumu slēgšanai.

ŪDENSVĪRS Labvēlīgs laiks jaunu plānu ģenerēšanai. Nav izslēgts notikumi paši uzvedinās tevi uz oriģinālām idejām. Ja rodas šaubas kādos jautājumos, paļaujies uz intuīciju, tā tevi nepievils.

ZIVIS Problēmas personīgajā dzīvē var liegt iespēju pilnvērtīgi pildīt darba pienākumus. Pat vismazākais nieks var izsist no līdzsvara, tādēļ esi pēc iespējas savaldīgāks pret līdzcilvēkiem, it īpaši mīļoto.

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu