Piektdienas horoskops: 8. decembris (4)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/Scanpix

Dienas horoskops: piektdiena

AUNS Personīgā dzīvē notiekošais spēcīgi ietekmēs tavu omu. Naudas jautājumos var rasties sarežģījumi. Šobrīd vispār labāk atlikt finansiālās lietas, vairāk koncentrēties attiecību uzlabošanai ar mājiniekiem.

VĒRSIS Pavadot laiku sarunās ar līdzgaitniekiem, vari gūt patiesi vērtīgas atziņas. Šodien zvaigznes iesaka pievērsties saimnieciski organizatoriskām lietām, sakārtot uzņēmuma dokumentāciju.

DVĪŅI Ja arī tavās ausīs nonāk jaunas un ļoti intriģējoša informācija, nesteidzies to uzreiz izmantot, jo nav izslēgti maldi, apzināti meli no apkārtējo puses. Šobrīd labāk veiksies individuāls darbs.

VĒZIS Tu būs emocionāli noskaņots. Attiecībās ar laulāto draugu viennozīmīgi vēlēsies būt noteicējs, un tas sarežģīs savstarpējo sapratni. Labāk veiksies brīvajiem Vēžiem, viņi vairāk uzmanības veltīs darbam.

LAUVA Iespējams, tev izdosies tikt pie ilgi gaidītā materiālā atalgojuma. Toties, ja saņem avantūriskas peļņas ieguves piedāvājumus, labāk no tiem nedomājot atturies, jo sekas var būt neprognozējamas.

JAUNAVA Varēsi nedaudz samazināt darba tempu, atļauties vairāk laika veltīt privātajām lietām. Saskarsmē ar līdzgaitniekiem būsi atklāts un draudzīgs. Iespējams, kādam kļūsi par sava veida dzīves skolotāju.

SVARI Tikko paveiksi vienu darbu, jau otrs būs parādījies pie apvāršņa. Seko līdzi, lai viss tiek padarīts pēc labākās sirdsapziņas, pretējā gadījumā vari zaudēt peļņu par labu sāncenšiem.

SKORPIONS Ar savu enerģiskumu, prāta spējām uzsāksi kādu darījumu, ar kura realizāciju tiksi pie krietniem ienākumiem. Šoreiz laime stāvēs tev līdzās, tikai no tavas puses vajadzēs aktīvi rīkoties.

STRĒLNIEKS It sevišķi, līdz pēcpusdienai nespēsi īsti koncentrēties darbam un tas ne visai labi raksturos tevi darba kolēģu acīs. Savus dusmu izvirdumus nepārnes uz mājām, negācijas labāk atstāj sporta zālē.

MEŽĀZIS Apzinīgi veiksi uzticētos pienākumus, vienīgi nelielas problēmas var sagādāt attiecības ar augstākstāvošajiem. No darba brīvo laiku, labprāt pavadīsi mīļotā cilvēka sabiedrībā.

ŪDENSVĪRS Paaugstināsies riska faktors finanšu darījumos, tā kā ņem vērā! Ja spēsi pareizi novērtēt situāciju, tad konkurentu māņu manevri var laikus tapt pamanīti un tev būs iespēja veikt atbildes gājienus.

ZIVIS Būsi nolēmis īstenot savus mērķus, lai arī ko tas nemaksātu. Ja kļūsi despotisks, pārāk uzstājīgs, iegūsi sev spēcīgus oponentus, ar kuriem vēlāk nāksies krietni pacīnīties.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu