Sestdienas horoskops: 9. decembris (25)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sputnik/Scanpix

Dienas horoskops: sestdiena

AUNS Centīsies būt vai vairākās vietās vienlaicīgi, jo tevi visur gaidīs cilvēki, ar kuriem pratīsi jautri pavadīt laiku. Nedod solījumus, kurus nevari šobrīd izpildīt, jo citādi ļaudis sāks uzskatīt tevi par «fleitmani».

VĒRSIS Sava nesamākslotā šarma un humora izjūtas dēļ, saņemsi ne vienu vien komplimentu. Laba diena, lai tiktu skaidrībā par savām jūtām, izrunātos ar mīļoto par kopīgajiem nākotnes plāniem.

DVĪŅI Spēsi objektīvi izvērtēt savas attiecības ar otro pusīti, atzīsi pieļautās kļūdas un arī labosi tās. Rezultātā būsi gandarīts par satuvināšanos un tas sniegs enerģiju visai dienai.

VĒZIS Ģimenes dzīvē var rasties pēkšņi sarežģījumi. Savukārt tev pašam var nedaudz saasināties hroniska rakstura kaites. Neskatoties uz saspringto situāciju, pratīsi saglabāt dzīvesprieku, ticību panākumiem!

LAUVA Vairāk laika velti savas pašsajūtas uzlabošanai. Pavadi dienu klausoties labu mūziku vai iegrimstot sev interesējošā literatūrā. Pēcpusdienā tevi var pārņemt romantisks noskaņojums.

JAUNAVA Noskaņojumu uzlabos rosīšanās pa māju. Līdz ko manīsi, ka mitekli kļūst tīrāks, kārtīgāks, pārņems patiess gandarījums. Saskarsme ar atvasītēm nebūs vienkārša, jo viņu domu gājiens tev nebūs pieņemams.

SVARI Būsi neizsakāmi pļāpīgs, taču tu nevēlēsies uzklausīt citu viedokli. Kādu Svaru zīmes pārstāvi var pārņemt eksperimentētāja gars seksuālajās rotaļās un brīvības kāre partnerattiecībās kopumā.

SKORPIONS Izjutīsi vispārēju nogurumu, tāpēc laiku labprātāk pavadīsi pasīvā garā. Šodien patiesi nevajadzētu pievērsties fiziski smagiem darbiem. Ja iespējams, dodies uz pirti vai SPA salonu.

STRĒLNIEKS Labs laiks, lai kļūtu par veselīga dzīves veida piekritēju. Dienu zvaigznes iesaka veltīt dažāda veida norūdīšanās pasākumiem un sporta nodarbībām. Ir vērts atturēties no alkohola lietošanas.

MEŽĀZIS Ar lielu centību veiksi visus nepieciešamos mājas darbus. Dienas otrajā pusē vēlēsies pamielot savus tuviniekus, draugus ar kādu kulinārijas brīnumu. Nepiemirsti palutināt arī pats sevi.

ŪDENSVĪRS Ja attiecības ģimenē veidojas saspringtas, dodies ārpus mājās, meklē, kur netraucēti varēsi baudīt dabas jaukumus. Ja esi sevī atklājis mākslinieka talantu, iemūžini kādu no redzētajām ainavām.

ZIVIS Nav izslēgts, tu būsi aizņemts ar kādas svarīgas informācijas apstrādi, ka aizmirsīsi visu uz pasaules, iespējams pat drauga jubileju. Taupi redzi, it īpaši, ja esi grāmatu fans vai daudz strādā ar datoru!

Komentāri (25)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu