Svētdienas horoskops: 10. decembris (19)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zilgma Kukle/LETA

Dienas horoskops: svētdiena

AUNS Apcerēsi savu dzīvi, mēģināsi rast kopsaucējus, noteikt galveno mērķi, uz kuru turpmāk virzīties. Labākā atpūta būs atrašanās ģimenes lokā, lielākais prieks - bērni, ar kuriem labi sapratīsies.

VĒRSIS Būsi neiecietīgs pret aizrādījumiem. Dzirdot līdzgaitnieku kritiku, ātri vien vari zaudēt savaldību. Ja līdz pēcpusdienai netiksi galā ar saviem dēmoniem, uz satikšanu ar līdzcilvēkiem vari necerēt.

DVĪŅI Vari doties ārā no pilsētas un izbaudīt meža nomierinošo ietekmi. Mīļotajam cilvēkam var būt sakrājušies vairāki sasāpējuši jautājumi, kuri tā vien prasīsies būt izrunāti. Vakarā iespējami negaidīti viesi.

VĒZIS Sajutīsi vēlēšanos vairāk padomāt par sevi. Un patiesi, tu ar mīlestību, uzmanību esi pietiekoši lutinājis mīļos, tādēļ tagad droši vari atļauties atpūsties no visām problēmām tā, kā pats to vēlies.

LAUVA Šodien vairāk vadies pēc iekšējām izjūtām, ignorē apkārtējo komentārus, it sevišķi, saistībā par savu ģērbšanās stilu. Piemērots laiks, lai iekāptu savā auto un dotos kurp acis rāda.

JAUNAVA Risināsi neatliekamās darba darīšanas, personīgo dzīvi novirzot otrajā plānā. Pildot ieplānotos dienas darbus, atceries par savu veselību, nenogurdini organismu ar pārmērīgu slodzi.

SVARI Vienatnē pavadītais laiks var izrādīties pārsteidzoši ražīgs, proti, tev izdosies tikt skaidrībā par attiecību peripetijām, izdarīt svarīgas atziņas. Mīļotais cilvēks gan nebūs iepriecināts par tavu vēlmi noslēgties.

SKORPIONS Nevarēsi izlemt, kam tad šodien īsti veltīt uzmanību. Ar mājas darbiem labāk tiec galā līdz pusdienām, jo vakarā radīsies iespēja atpūsties draugu pulkā, vientulība nebūs piemērota tev.

STRĒLNIEKS Brīvības alkas sauks tevi ārā no mājām, pārāk nerēķinoties ar citu vēlmēm. Katrs protams var baudīt brīvdienu kā vēlas, taču krist egoisma galējībās arī nevajadzētu, lai pēc tam nav jānožēlo.

MEŽĀZIS Būsi atguvis dzīvesprieku, enerģiju un tagad dosies pilnvērtīgos dzīves baudījumos. Kādreiz nepārvaramie šķēršļi šobrīd šķitīs kā bērnu spēles, jo būsi guvis labu pieredzi, gudrības.

ŪDENSVĪRS Jebkurā situācijā rīkosies ļoti emocionāli. Pilnīgi iespējams, pieņemsi radikālus lēmumus, brīžiem kļūstot pārāk neprognozējams. Centies iejūtīgāk attiekties pret līdzcilvēkiem.

ZIVIS Tavi brīvdienas pavadīšanas plāni, bērnos var izraisīt veselu protesta akciju, jo tie, nu galīgi, nesakritīs ar viņu iegribām. Laulāto vidū atjaunosies sapratne, bet neprecētos Amors vilinās meklēt piedzīvojumus.

Komentāri (19)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu