Laimē atpūtu un citas idejas košām ziemas brīvdienām

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Vēlies baudīt SPA brīvdienas, nemaksājot neko? Reģistrējies un laimē ceļazīmi atpūtai ★★★★★ viesnīcā “Baltic Beach Hotel & SPA” DIVĀM personām vai citas balvas!

Piedalīties spēlē!

Foto: Publicitātes foto

Tiem, kas nepaļaujas uz veiksmi, populārākos scenārijus košām ziemas brīvdienām piedāvā eksperti – atpūtas piedāvājumu e-veikals GribuAtpusties.lv

Luksusa SPA atpūta pie jūras

Grezna vide, eleganti numuri, plaši SPA centri un aristokrātiskas brokastis ar skatu uz jūru… Brīvdienas “Baltic Beach Hotel & SPA” Jūrmalā būs kā ceļojums ar greznu kruīza kuģi. Šī nemainīgi ir TOP izvēle ★★★★★ brīvdienām, neceļojot pārāk tālu.

Kūrortpilsēta Palanga ziemā kļūst īpaši romantiska – netraucētas pastaigas gar jūru un tase karstas šokolādes omulīgā kafejnīcā… Palangas ★★★★★ viesnīcā "Vanagupe" baudi brīvdienas ar Vidusjūras garšu – smalki SPA kompleksi, gardi Vidusjūras piekrastes ēdieni un komfortabli numuri itāļu stilā.

Romantiskas brīvdienas divatā

Brīvdienām divatā vienmēr laba izvēle ir ziemeļu pērle Tallina. Pēc pastaigas pa pilsētu īpašus brīžus jums sagādās viesnīca “Hotel L’Ermitage” – ierodoties numuriņā jūs gaidīs dzirkstošais vīns un trifeles. Romantiku baudiet arī, atpūšoties “Hotel Sigulda”, kur varēsiet pārsteigt mīļoto ar gardēžu vakariņām, bet rītu sākt ar uzmundrinošu peldi baseinā!

Foto: Publicitātes foto

Atveseļojoša atpūta kūrortā

Nogurums un veselība arī niķojas? Ziemas brīvdienas ir īstais laiks, lai ieplānotu atveseļojošu atpūtu ar procedūrām labsajūtai, veselībai un skaistumam!

Sanatorija “Egles” slavenajā Lietuvas kūrortpilsētā Birštonā piedāvā ceļazīmes atpūtai līdz pat 10 naktīm ar ēdināšanu 3 reizes dienā. Tevi gaida arī īpaša procedūru programma un SPA kompleksa apmeklējums ik dienu.

Foto: Publicitātes foto

Savukārt ziemas brīvdienas skandināvu stilā meklē Druskininkos – Baltijas valstīs modernākajā veselības uzlabošanas un rehabilitācijas centrā “UPA”.

Ģimenes brīvdienas ar izklaides programmu

Īsta tūrisma un atpūtas pērle pavisam netālu no Viļņas – ainaviskā Traķu mazpilsētiņa, kur jūs gaida gan pasakaini skaistā Traķu ezerpils, gan teicamas relaksācijas un izklaides iespējas. Apmesties iesakām iecienītajā viesnīcā “Trasalis - Trakai Resort & SPA” ar plašu ūdens un pirts kompleksu, ūdens atrakcijām un izklaides programmu visai ģimenei.

Savukārt ģimenes atpūta sapņainajā Igaunijas pilsētā Tartu iekļauj zinātnes centra “AHHAA” apmeklējumu, izklaides akvaparkā "Aura" un nakšņošanu stilīgajā “Hektor Design Hostel”.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu