Izstāde «Auto» izplešas un nākamgad notiks jau trīs hallēs (12)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Izstāde «Auto» vēlreiz apliecina savu Baltijā lielākā auto industrijas pasākuma statusu un jau pavasarī – no 6. līdz 8. aprīlim Ķīpsalā – interesentiem piedāvās ievērojami plašāku un daudzveidīgāku ekspozīciju – nu jau trīs Izstāžu centra hallēs. Kā norāda «Auto» vadītājs Gints Šāvējs, tas notiks pēc 11 gadu pārtraukuma.

Lai apmeklētājiem piedāvātu vēl plašāku auto marku, automobiļu un komerctransporta klāstu, izstādē «Auto 2018» halle Nr. 2 pirmo reizi tiks atvēlēta tikai jauno automobiļu sadaļai. Tā ir lieliska iespēja aizraujošā atmosfērā klātienē apskatīt un salīdzināt jaunākos auto. Turklāt auto dīleru pārstāvji sola akcijas un īpaši izdevīgus iegādes noteikumus.

Lai būtu vieglāk orientēties izstādes plašajā piedāvājumā, šoreiz visa halle Nr. 1 būs paredzēta auto nozares profesionāļiem – tur notiks «Auto mehānika» un «Transporta tehnika». Šeit varēs iepazīties ar aktuālāko nozares piedāvājumu – sākot no rezerves daļām līdz pat industriālai tehnikai.

Savukārt Baltijas lielākajam auto tūninga šovam «Auto Exotica» Ķīpsalā tiks būvēta papildu trešā halle, kur apmeklētāji ieraudzīs labākos un jaunākos tūninga šedevrus, drifta un dragreisa automobiļus, hotrodus un louraiderus no Eiropas un Skandināvijas valstīm. Neizpaliks dīdžeji, skaistas meitenes un ballītes atmosfēra.

Šobrīd ir zināms, ka jauno automobiļu sadaļā oficiālie auto tirgotāji prezentēs vairāk nekā 20 vieglo auto un komerctransporta zīmolu jaunākos auto modeļus. To vidū būs tādas auto markas kā «Volkswagen», «Opel», «Lexus», «Honda», «Jeep», «Subaru», «Nissan», «Mitsubishi», «Renault» un daudzas citas.

Savukārt «Auto mehānikā» dalību jau ir pieteikuši tādi nozarē zināmi uzņēmumi kā «Intercars Latvija», «Liqui Moly», «Autopalete», «Krown», «Riepas.com», «Turbomotors», «Astarte Nafta», «Neste Latvija» un citi.

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu