Dubska par rīdzinieču stilu: neiekrampējies stilā un aizmirsti par vecmāmiņu! (14)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars / TVNET

Modes un stila lietpratēja Žanna Dubska krāšņi nosvinējusi savas pirmās grāmatas izdošanu. «Rīdzinieces noslēpumi» ir modes un stila lietpratējas rokasgrāmata, kurā iekļauta ne tikai vērtīga informācija, bet arī iedvesmojoši padomi un ieteikumi, kā kļūt par mūsdienīgu un stilīgu rīdzinieci.

Grāmatas autore, kura pieredzi modes jomā uzkrājusi daudzu gadu garumā un ir arī īstena stila pārvērtību meistare, iesaka aizmirst visu, ko savulaik mācīja vecmāmiņa, lai kļūtu par šarmantu un stilīgu dāmu. «Galvenais – neiekrampējies vienā stilā! Jūties vieglāk un brīvāk, kā arī mainies,» iesaka stiliste.

Žanna Dubska atzīst, ka šī ir grāmata ne tikai par apģērbu un aksesuāriem, bet arī par dzīvesstilu un mākslu katru dienu dzīvot garšīgi un krāšņi. Tieši tāpat arī ikviena sieviete var kļūt par lēdiju, ja apvieno iekšējo skaistumu ar stilīgu apģērbu. Grāmatas autorei ļoti nepatīk cilvēki, kuri tikai pucējas un domā vien par savu ārējo izskatu, nemaz nerūpējoties par iekšējo pasauli, dvēseli un intelektu. Tai pat laikā viņa uzsver, ka tikpat dīvaina ir otra galējība – ja sieviete rūpējas tikai par savu iekšieni un pilnībā aizmirst par savu ārieni. «Harmonijā ir skaistums, jo tam jābūt kā ārpusē, tā iekšpusē. Ja rodas disharmonija, nekādu skaistumu dzīvē tas nenes,» secina stiliste.

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu