Pirmdienas horoskops: 11. decembris (8)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Dienas horoskops: pirmdiena

AUNS Zvaigznes sola panākumus gan finanšu jomā, gan saskarsmē ar līdzcilvēkiem. Mājas dzīvē centies būt nedaudz iecietīgāks pret atvasīšu kaprīzēm, labāk palutini tās un parādi, ka tev rūp viņu dzīvē notiekošais.

VĒRSIS Tev pa prātam būs radošas aktivitātes. Labprāt centīsies tajās iesaistīt arī apkārtējos. Zīmīga diena Vēršiem, kuri saistīti ar reklāmas, tirdzniecības vai pedagoģijas jomu. Vakaru droši velti savām iegribām.

DVĪŅI Šodien vēlams rūpīgi sekot līdzi juridisko lietu virzībai. Vairāk paļaujies uz saviem secinājumiem, jo apkārtējo ieteikumi var būt maldīgi. Privātajā dzīvē tieksies pēc jaunām sajūtām, dinamikas.

VĒZIS Vērtīgām atziņām bagāta diena. Tava filozofiskā attieksme pret dzīvi, veicinās apkārtējo atzinību, novērtējumu. Izmanto situāciju, lai labotu iepriekš pieļautās kļūdas, risinātu attiecību jautājumus.

LAUVA Nemeklē aizvietojumus patiesiem vārdiem. Saki taisnību, lai cik tā arī neliktos skarba. Ja otrā pusīte ir izsista no emocionālā līdzsvara, vispirms uzklausi viņu un tad lēnām centies viņu nomierināt.

JAUNAVA Līdzcilvēku rīcība brīžiem tevi smīdinās, brīžiem padarīs dusmīgu. Svarīgi neļaut vaļu sakāpinātām emocijām un saglabāt skaidru mērķa apziņu. Šodien nav vēlams kārtot naudas lietas.

SVARI Piemērots laiks, lai salīgtu mieru ar cilvēkiem, ar kuriem ir bijusi kāda asāka vārdu pārmaiņa. Kādam Svaru zīmes pārstāvim var paveikties loterijā vai arī viņš saņems prēmiju, citus negaidītus ieņēmumus.

SKORPIONS Iespējami negaidīti tēriņi ģimenes vajadzībām. Nav izslēgts, kāds no tuviniekiem būs nedaudz sasirdzis un viņam būs nepieciešamas tavas rūpes. Darba lietās viss ritēs savu gaitu.

STRĒLNIEKS Neuzspied līdzcilvēkiem savu viedokli, jo ne visiem tas būs pieņemams. Piemērots brīdis, lai koncentrētos uz atliktajiem darbiem, vairāk laika veltītu saimnieciskajiem pienākumiem, bērnu audzināšanai.

MEŽĀZIS Visi sapņi, nākotnes plāni var nedaudz sašūpoties, ja neapvaldīsi savu spītīgumu, pārmērīgo piezemētību, pesimismu. Pastāv varbūtība, ka iepazīsies ar ietekmīgu, intelektuālu personību.

ŪDENSVĪRS Iespējams, aktīvi iesaistīsies finansiālo problēmu risināšanā. Mēģini nogludināt šodien radušās nesaskaņas, pretējā gadījumā var rasties attiecību plaisa uz ilgāku laiku.

ZIVIS Jau no paša rīta esi modrs, jo kāds var tev mest izaicinājumus. Pats sev izdarīsi lāča pakalpojumu, ja atbildēsi ar to pašu! Tā tikai cietīs garastāvoklis un darbaspējas. Darbu jūklī neaizmirsti par mīļoto!

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu