Kovaļčuks: Jābrauc uz Phjončhanu un jāparāda, ka esam īsta «Sarkanā mašīna» (149)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītās Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienības Sanktpēterburgas SKA un Krievijas izlases zvaigzne Iļja Kovaļčuks uzskata, ka Krievijas hokejistiem jādodas uz Phjončhanas olimpiskajām spēlēm. Turklāt valstsvienībai jāpierāda, ka tā ir īsta «Sarkanā mašīna».

Otrdien Krievijas Olimpiskajā komitejā notiks sanāksme, kurā lems par Krievijas dalību 2018. gada olimpiskajās spēlēs statusā «Olimpiskais sportists no Krievijas». 

«Mums ir pienākums doties uz Phjončhanu un pierādīt, ka esam īsta «Sarkanā mašīna». Mums ir lepnums un gods, patriotisms - tas ir mūsu sirdīs, kuras mums neviens nevar atņemt,» izdevumā «Sport-Express» citēts Kovaļčuks. «Ticu, ka izturēsim un pēc olimpiskajām spēlēm būsim kopā ar savu karogu.»

Olimpiskajās spēlēs nepiedalīsies Nacionālās hokeja līgas (NHL) pārstāvji. Līdz ar to par hokeja turnīra galveno favorīti tiek uzskatīta tieši Krievijas hokejistu komanda. 

Autoritatīvais Krievijas prezidents Vladimirs Putins jau iepriekš pauda, ka Krievija, par spīti Starptautiskās Olimpiskās komitejas (SOK) noteiktajai  diskvalifikācijai, olimpiskās spēles neboikotēs. 

Komentāri (149)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu