Trešdienas horoskops: 13. decembris (12)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Dienas horoskops: trešdiena

AUNS Veicot ikdienas darbus, nepārvērtē savus fiziskās enerģijas limitus. Esi saudzīgāks pret veselību, centies atturēties no pārslodzēm, paaugstināta stresa situācijām. Līgumu parakstīšanu atliec uz citu dienu.

VĒRSIS Tev lieliski padosies organizatoriskie pienākumi. Būsi priekšzīmīgs darbarūķis, pilnīgi iespējams, izpelnīsies augstākstāvošo uzslavas. Atbilstošs brīdis, lai tiktos ar ārzemju sadarbības partneriem.

DVĪŅI Šī būs mierīga un patīkama diena, kura sola vairākus jaukus pārsteigumus. Neatliec uz pēcpusdienu sarežģītākos darbus, jo to izpilde var nevajadzīgi ievilkties. Tu labāk sapratīsies ar gados jaunākajiem.

VĒZIS Pilnīgi iespējams, var rasties vēlēšanās uzsākt jaunus darbus, bet to zvaigznes tomēr iesaka atlikt uz vēlāku laiku. Pašreiz labāk seko līdzi, lai visi iesāktie darbi tiktu paveikti līdz galam.

LAUVA Tevi var vajāt sajūta, ka darbā netiec pienācīgi novērtēts, bet mājās par maz mīlēts. Cēloņus gan pirmkārt ir vērts meklēt pašam sevī un tikai tad izteikt pārmetumus. Diena nav piemērota biznesa lietām.

JAUNAVA Neturi ļaunu prātu uz tuvākajiem līdzcilvēkiem, domās novelc svītru un veido ar viņiem jaunas, daudz labākas attiecības. Tevī mīt izcila intuīcija, psihologa dotības, izmanto tās!

SVARI Ikdienas darbi var padarīt tevi nomāktu, veicinās vēlmi piecelties un doties ārpus pilsētas, ieelpot svaigu gaisu, atiet no mūžīgajiem uztraukumiem, strādāšanas. Kādam var nākties uzņemties kredītsaistības.

SKORPIONS Tavu pacietību var pārbaudīt kāds no kolēģiem, kurš nemitīgi lūgs padomus, izpalīdzēšanu. Mēģini diplomātiskāk norādīt uz otra nekorekto uzvedību, atturēties no liekiem asumiem.

STRĒLNIEKS Kāds Strēlnieks var šodien nolemt dāvāt savu sirdi otram, un cerētais pasākums izdosies varen atmiņā paliekošs. Bet tie, kuri jau atraduši savu sirds āķi, sildīsies mīlas ugunskura tuvumā.

MEŽĀZIS Būsi apdomīgs un ļoti pacietīgs. Labi veiksies it visā ko uzsāksi. Tu spēsi saskatīt lietu būtību gan kopumā, gan arī atsevišķi detaļās. Piemērots brīdis tehnisku jautājumu risināšanai.

ŪDENSVĪRS Ar sev piemītošo laipnību, atklātību spēsi panākt harmoniskas attiecības ar apkārtējiem. Varbūt satiksi personu, kura izteiks daudzsološu piedāvājumu. Vakarā vēlēsies no sirds izdejoties.

ZIVIS Ar līdzšinējiem sasniegumiem būsi pierādījis savu profesionalitāti un lietderīgumu priekšniecības acīs. Taču paveroties jaunām iespējām, būsi spiest pierādīt savu kompetenci atkal un atkal.

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu