Ceturtdienas horoskops: 14. decembris (5)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Dienas horoskops: ceturtdiena

AUNS Pats būsi pārsteigts par savām spējām ātri uztvert un izlobīt noderīgu informāciju. Nav izslēgts, tieši šodien saņemsies un dosies pie šefa, ar lūgumu rast iespēju profesionāli pilnveidoties.

VĒRSIS Pateicoties savai mierīgai un patiesi nosvērtai nostājai, tev izdosies sakārtot sasāpējušus darba jautājumus. Labi sapratīsies ar gados jaunākajiem, uz progresu tendētajiem kolēģiem.

DVĪŅI Pārdomu pilna diena, analizēsi turpat vai katru situāciju un mēģināsi izprast arī apkārtējo darbības motivāciju. Nekļūsti pārlieku kritisks pret kolēģiem, pretējā gadījumā saņemsi pamatotus pārmetumus.

VĒZIS Dienas notikumi var būtiski ietekmēt attiecības ģimenē. Ja mājas valdīs saspringta gaisotne, tad arī darbam koncentrēties būs grūti. Šis nav pats piemērotākais brīdis, lai risinātu svarīgus biznesa jautājumus.

LAUVA Gribēsies būt notikumu centrā, izteiksmīgi paust savu viedokli. Labprāt tiksies ar paziņām, organizēsi interešu grupu saietus. Kāda Lauva var doties tālākā komandējumā, kurš sniegs jaunus iespaidus, zināšanas.

JAUNAVA Droši vari izcelt paveiktos darbus saulīte, sniedz iespēju darba biedriem novērtēt tavu sniegumu. Personīgajā dzīvē iespējami negaidīti pavērsieni, kuri gan iznākumā izrādīsies tev labvēlīgi.

SVARI Saspringta un patiesi nemierīga diena. No tevis šobrīd tiks prasītas labas koncentrēšanās spējas, diplomāta dotības.

SKORPIONS No rīta raizes var sagādāt sadzīves problēmas, to risināšanu gan labāk uztici tuviniekiem. Arī darbā neveiksies tik raiti, kā gribētos, vislabāk izmantot laiku informācijas apstrādei.

STRĒLNIEKS Domā tikai gaišas un labas domas, jo pašiedvesmai būs izšķiroša nozīme panākumu gūšanai! Veiksmīgu apstākļu dēļ, tev var izdoties īstenot vēl nepabeigtus, sasāpējušus darbus.

MEŽĀZIS Pilnīgi iespējams, sastapsies ar visai subjektīvu darba novērtējumu no augstākstāvošu personu puses. Tomēr turpini darbu, ievērojot dotos norādījumus, neizgāz dusmas uz mīļoto.

ŪDENSVĪRS Tev notikumi ritēs pārāk gausi. Ja izdosies ap sevi pulcināt domubiedrus, būsi gatavs paveikt neiespējamo. Kaut arī šķitīs - kāds tīši traucē taviem nodomiem, indīgas piezīmes nebūs tavs labākais ierocis.

ZIVIS Gribēsies kā ezim ierauties savā kažokā. Liksies, ka apkārtējie tevi nesaprot, nevēlas uzklausīt. Lielu nozīmi piešķirsi attiecībām ģimenē. Pilnīgi iespējams, izrausies ar dzīves jēgas meklējumiem, okultismu.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu