Piektdienas horoskops: 15. decembris (10)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Dienas horoskops: piektdiena

AUNS Lielākā daļa notiekošā visticamāk tiks pakārtota sadarbības jautājumu risināšanai, jaunu kontaktu dibināšanai. Spēsi veiksmīgi rast kompromisu praktiski ar jebkuru, pat šķietami bezcerīgā situācijā.

VĒRSIS Šis var izrādīties īstais laiks, lai pievērstu sev priekšniecības uzmanību. Atgādini par saviem ieguldījumiem uzņēmuma attīstības veicināšanā un noteikti izklāsti arīdzan savas nākotnes ieceres.

DVĪŅI Būsi ideju pārpilns, bet diemžēl tās visas realizēt nespēsi, kaut vai laika trūkuma dēļ. Ja plāno veikt pārmaiņas mājokļa interjerā, tad noteikti ņem vērā otrās pusītes ieteikumus, citādi iespējami strīdi.

VĒZIS Mieru nedos doma par to, kā īsā laika varētu vairāk nopelnīt. Meklējot risinājumu visticamāk secināsi, ka ieguldījums pašreizējā darbā ir pietiekoši svarīgs, lai lūgtu algas pielikumu.

LAUVA Iecerētie pasākumi noritēs visai cerīgi, tie dos pat labākus rezultātus nekā plānots. Taču saskarsmes jomā var rasties nepatīkamas situācijas, jo īpaši, ja nespēsi īstajā brīdī paturēt savas domas pie sevis.

JAUNAVA Tev par lielu brīnumu, var izkustēties ledus kalni un problēmas sāks risināties gluži vai pašas no sevis. Nezaudē modrību, skaidri apzinies savas vēlmes un neatkāpies no mērķa.

SVARI Veiksmīga diena tiem, kuri ne tikai sapņo par panākumiem, bet arī cenšas kaut ko darīt lietas labā. Radīsies iespēja nodibināt kontaktus ar ietekmīgiem cilvēkiem, par ko tev būs patiess prieks.

SKORPIONS Neuzņemies uz sevi pārāk daudz, citādi tu vienkārši pārpūlēsies. Dienas pirmajā pusē nevajadzētu risināt naudas lietas. Saskarsmē ar jauniem sadarbības partneriem, vairāk ieklausies intuīcijā.

STRĒLNIEKS Ja darba pienākumi šķitīs patīkami, viss ritēs raiti. Paveikto darbu apjomu var veicināt saskanīgas attiecības ar kolēģiem, kuri draudzības vārdā, sniegs tev palīdzīgu roku.

MEŽĀZIS Dienas darbi var sākt bremzēties, kam iemesls izrādīsies gaužām vienkāršs, tu būsi nobažījies par attiecībām ar mīļoto. Ja kļūsi impulsīvs un neapdomīgs, vari sabojāt attiecības ar apkārtējiem.

ŪDENSVĪRS Ja kāds pienāks tev pārāk tuvu, gan tiešā, gan pārnestā nozīmē, tu vienkārši eksplodēsi. Lai izvairītos no liekiem saspringumiem, vairāk laika pavadīsi vienatnē, strādājot individuāli.

ZIVIS Nejauši vari sastapt interesantu personību, ar kuru labprāt pavadīsi vai visu dienu. Jūs risināsiet spraigas sarunas par aktuālām tēmām. Tev būs iespēja gūt jaunas atziņas, rodošu sparu.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu