Girgensonam aktīvs sniegums «Sabres» uzvarā pār «Senators» (7)

LETA/NHL
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons otrdien izcēlās ar aktīvu sniegumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē, kurā viņa pārstāvētā Bufalo «Sabres» Austrumu konferences pastarīšu cīņā savā laukumā ar rezultātu 3:2 (0:0, 3:0, 0:2) pārspēja Otavas «Senators».

«Sabres» pēdējās četrās spēlēs izcīnījusi divas uzvaras, taču arī abās zaudētajās cīņās tikusi pie punktiem.

Bufalo hokejisti visus trīs vārtus guva otrajā periodā nepilnās 13 minūtēs. Mājinieku rindās precīzi meta Benuā Pulio, Kails Okposo un Evanders Keins. Trešajā trešdaļā Koudijs Ceči un Deriks Brasārs divus vārtus atguva, taču tas netraucēja «Sabres» komandai izcīnīt uzvaru.

Girgensons šajā mačā laukumā pavadīja 14 minūtes un 32 sekundes, kuru laikā veica trīs metienus, izpildīja četrus spēka paņēmienus, bloķēja divus metienus un tika pie pozitīva lietderības koeficienta +1.

«Mums šo uzvaru vajadzēja ne tikai līdzjutējiem, bet arī pašiem hokejistiem. Bija ļoti svarīgi uzvarēt šajā mačā. Mačs bija ļoti nokaitēts ar fizisku spēli,» pēc dueļa teica «Sabres» galvenais treneris Fils Hauslijs.

Girgensons šosezon 26 mačos atzīmējies ar vieniem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm, kā arī nopelnījis negatīvu lietderības koeficientu -2. Šos trīs punktus viņš nopelnīja divu spēļu laikā, bet tagad bez punktiem ir jau kopš 14.oktobra, kopš tā laika aizvadot 21 maču. Šī ir garākā «sausā» sērija Girgensona NHL karjerā.

Bufalo klubs ar 22 punktiem 31 spēlē saglabā pēdējo, 16.vietu Austrumu konferencē, bet priekšā esošajai «Senators» ir par trim punktiem vairāk. Visas līgas ieskaitē «Sabres» apsteidz vienīgi Arizonas «Coyotes» komandu, kas tikusi pie 19 punktiem.

Nākamajā mačā «Sabres» ceturtdien viesosies pie Filadelfijas «Flyers».

Girgensons NHL aizvada savu piekto sezonu, taču iepriekšējās četrās «Sabres» izslēgšanas turnīrā netika.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu