4 karaliskās etiķetes noteikumi, kurus Mārkla ir jau pārkāpusi (63)

Egoiste
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Lielbritānijas prinča Harija līgava, amerikāņu aktrise Megana Mārkla ir ļoti simpātiska un inteliģenta lēdija. Lai gan viņa ir uzaugusi inteliģentā ģimenē, tas nav palīgs, ja runa ir par karaliskās ģimenes etiķeti un uzvedības protokoliem. Lūk, ko Megana jau ir pārkāpusi....

1. Saderināšanās dienā Megana iznāca pie publikas, cieši iekrampējusies sava līgavaiņa Harija rokā. Karaliskās ģimenes pārstāvji nekad publiski nesadodas rokās!

2. Šajā svarīgajā brīdī Megana nebija uzvilkusi miesaskrāsas zeķes vai zeķubikses, bet oficiālajā saderināšanās fakta brīdī stāvēja publikas priekšā kailām kājām. Etiķete pie svārkiem vai kleitas pieprasa miesaskrāsas zeķubikses vai zeķes. Karalienei ļoti nepatīk, ja šis noteikums netiek ievērots, un tas skaitās nepieklājīgi.

3. Megana devās sveicināt fanu pūļus, turot rokās lielu rokassomu bez plecu lences. Kā jau zinām, parasti karaliskās ģimenes pārstāves tur rokās nelielas klača tipa somiņas, lai varētu ar vienu roku ērti sveicināt cilvēkus. Izņēmums ir karaliene, kurai šī somiņa noder, lai dotu zīmi, ka viņa vēlas doties projām vai ka viss ir kārtībā.

4. Megana pavadīs Ziemassvētkus kopā ar pašu karalieni Elizabeti. 2010. gadā, kaut arī Keita Midltone jau bija saderinājusies ar Viljamu, viņiem netika atļauts svinēt Ziemassvētkus kopā ar karalieni, tāpēc tie tika svinēti privāti Norfolkā. Iemesls - viņi vēl nebija precēti! Šogad ašais princis Harijs vienkārši palūdza vecmāmiņu uzņemt viņa saderināto Ziemassvētkos, līdz ar to Megana būs pirmā prinču neprecētā draudzene, kura pavadīs šos svētkus kopā ar karalieni.

Komentāri (63)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu