Pirmdienas horoskops: 18. decembris (10)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Caters News/Scanpix

Dienas horoskops: pirmdiena

AUNS Negaidīti var saņemt iespaidīgu piedāvājumu no saviem sadarbības partneriem, taču nesteidzies to uzreiz pieņemt. Šodiena var sevī slēpt dažādus zemūdens akmeņus, kuri var radīt tālejošas sekas.

VĒRSIS Modīsies lieliskā garastāvoklī un tāds tev tas saglabāsies vai visas dienas garumā. Lielisks brīdis, lai pievērstos ar mākslu, dizainu, masu medijiem saistītiem darbiem. Otrā pusīte būs romantiski noskaņota.

DVĪŅI Dienas pirmajā pusē rūpēsies par materiālas dabas jautājumiem. Nav izslēgts, kāds Dvīnis nolems uzņemties jaunas kredītsaistības. Svarīgi atturēties no emocionāliem, spontāniem lēmumiem.

VĒZIS Tava uzmanība galvenokārt būs pievērsta ģimenei. Taču tas nenozīmē, ka darbā notiekošo uztversi pavirši, nebūt nē, sev uzticēto paveiksi godam. Vakaru veltīsi mīļotajam cilvēkam.

LAUVA Mēģini vairāk laika atlicināt jaunu zināšanu, iemaņu apgūšanai. Nav izslēgts, kāds Lauvas zīmes pārstāvis dosies tālākā komandējumā vai arī uzņems pie sevis topošo ārzemju sadarbības partneri.

JAUNAVA Mēģini apkārt notiekošo uztvert nedaudz distancētāki. Ja arī kāds no kolēģiem kļūst paviršs vai vieglprātīgs, tev nebūt nav uz to acumirklīgi jānorāda, lai katrs pats apzinās un labo savas kļūdas.

SVARI Tevi būs pārņēmis radošs noskaņojums, kuru apkārtējiem nepamanīt būs grūti. Pilnīgi iespējams, uzņemsies darbā novadīt kādu izklaides pasākumu vai arī pēc darba, tādu sarīkosi pie sevis mājās.

SKORPIONS Esi nedaudz atvērtāks, draudzīgāks pret apkārtējiem. Apzinies, ka ar smaidu un gaišumu sirdī panāksi daudz vairāk nekā ar nopietnību un drūmu seju. Akcentē savu uzmanību uz garīgām vērtībām.

STRĒLNIEKS Pastiprinātu uzmanību pievērsīsi tam, ko apkārtējie saka, domā par tevi. Zināt to nav slikti, taču pārlieku aizrauties ar līdzgaitnieku viedokļiem, pārāk ietekmēties no tiem, arī noteikti nevajadzētu.

MEŽĀZIS Tev labpatiks darboties vienam, jo tā varēsi pilnvērtīgi koncentrēties veicamajiem pienākumiem. Iespējams, jau agrā pēcpusdienā visi darbi būs padarīti un tu mājas dosies nedaudz ātrāk.

ŪDENSVĪRS Ātri un sev nemanot, sāksi filozofēt par dzīvi, savu vietu tajā. Taču pielūko, lai lielās domas nesāk aizmiglot prātu darba jautājumos. Esi uzdevumu augstumos, lieki nenovērs savu uzmanību!

ZIVIS Šodien no tevis tiks prasīta pedantiska, plānveida rīcība, tas attieksies gan uz privāto dzīvi, gan darba lietām. Iespējams, ka iekavēto darbu dēļ nāksies darīt vairākas lietas vienlaicīgi.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu